Telo

UŽIVALA JE NA PLAŽI U SVOM OMILJENOM HOBIJU, ALI KADA JE USTALA USLEDIO JE HAOS : "Punije devojke, oprez, nemojte da prođete poput mene!" (VIDEO)

Libs je TikTokerka koja je poručila svima koji je prate na ovoj platformi da pokušaju da izbegnu situaciju u kojoj se ona našla.

06.08.2023 11:00

UŽIVALA JE NA PLAŽI U SVOM OMILJENOM HOBIJU, ALI KADA JE USTALA USLEDIO JE HAOS : "Punije devojke, oprez, nemojte da prođete poput mene!" (VIDEO)
TikTok-libsfaulk

TikTokerka Libs obožava da deli savete po pitanju oblačenja na ovoj društvenoj mreži, ali uživa i u svim čarima letovanja. Ona je tako čekala da se dugopriželjkivani datum putovanja približi, spakovala kofere i zaputila se duž isplanirane destinacije, a odluka je pala na Ibicu, Španiju. Tamo je uživala u suncu, moru, ali i čitanju omiljene knjige, a po dolasku sa letovanja imala je šta i da pokaže vernim pratiocima kojih broji 90.000.

- Uživala sam svakodnevno na plaži u svom omiljenom hobiju. To zapravo nije sunčanje već čitanje, međutim, posledice čitanja knjige vide se po mom celom telu. Sve vreme sam sedela, zadubljena u knjigu, a najzad kada sam ustala, imala sam šta i da vidim - započinje priču ova TikTokerka.

@libsfaulk When I spin and you can see how white the back of me is 😂 #bikinihaul #ibizaoutfits ♬ someone new by hozier - willow :o

Libs je žena korpulentnije građe koja ponosno nosi svaki svoj kilogram i neretko obraduje pratioce brojnim modnim savetima. Ipak, budući da je na letovanju sedela povijeno nad knjigom, to je imalo posledica po njeno telo.

- Uživala sam u čitanju, a ujedno sam htela i da dobijem boju. Međutim, nisam imala u vidu da imam veće grudi, kao i stomak koji pomalo “kipi” i možda koji kilogram viška na butinama. Kada sam ustala, primetila sam koliko sam nejednako pocrnela. Kako sam bila povijena nad knjigom ispod grudi mi je ostalo belo, budući da su mi grudi tako padale, i to nije sve. Na stomaku  je takođe ostalo belo, kao i na predelu mojih kukova i donjeg dela stomaka, pogledajte na šta ličim. Ovo je upozorenje svim krupnijim devojkama na suncu - upozorila je ova duhovita dama sve svoje pratiteljke.

 

Njeni pratioci su pak smatrali da je to sasvim normalno, snimak je pregledan čak pola milona puta, dobio je 30.000 sviđanja, a usledilo je na stotinu komentara i prosleđivanja.

- Kao da gledam sebe! 

- Tipično, tako i ja apsolutno svake godine posle letovanja.

- Meni je stomak još veći, pa kad ustanem mogu samo da primetim dve veoma ružne linije koje su ostale posred mog stomaka.

- Smejem se na sav glas, tako sam se sebi smejala pre neki dan, proklinjala sam i knjigu i sunce.

- Osobe koje vole da čitaju na plaži bi trebalo da razmišljaju o silikonima - bili su samo neke od duhovitih opaski njenih pratilaca

BONUS VIDEO:

Komentari (0)