Telo

HTELA JE DA IMA ZADNJICU KAO BRAZILKE, KADA JE VIDELA REZULTAT BRIZNULA JE U PLAČ: Devojci se telo izdeformisalo, nije slušala upozorenja (VIDEO)

Tori je TikTokerka koja je rešila da poradi na liposukcijskom oblikovanju tela, ali nije ni slutila kakav će biti ishod intervencije.

11.06.2023 20:01

HTELA JE DA IMA ZADNJICU KAO BRAZILKE, KADA JE VIDELA REZULTAT BRIZNULA JE U PLAČ: Devojci se telo izdeformisalo, nije slušala upozorenja (VIDEO)
TikTok-Toridejong__

Brazilian butt lift (BBL) ili brazilsko povećanje zadnjice je procedura kojom se masno tkivo, koje se koristi za povećanje, metodom manuelne liposukcije uzima iz regije struka, butina i stomaka. Ovom metodom ne samo da se podiže zadnjica, već se oblikuje i celo telo. Mnoge osobe se odlučuju na to zbog činjenice da se ne koriste veštačka tkiva, poput silikona, već isključivo sopstveno masno tkivo. Samim tim i telo lakše prihvata promenu.

Liposukcija masnog tkiva izvodi se malom snagom usisnog aspiratora. Za zadovoljavajući finalni rezultat, potrebno je uzeti dovoljno masnog tkiva, najčešće između 1500 i 2500ml. Tori je TikTokerka i mama čak četvoro dece koja se odlučila na ovu metodu podizanja zadnjice iako je njena majka bila oštro protiv toga. Rezultat koji je usledio pak nije bio zadovoljavajući. Naime, ova mlada žena je objasnila da se probudila i shvatila da je njena pozadina prevelika.

@toridejong__ Learn from me - a BBL is not the “quick fix” to feeling confident 😅😂👋 well i actually never wanted a huge ass just slightly bigger and woke up looking like Shrek #bbljourney ♬ original sound - Celebs Go Dating

- Odlučila sam se na BBL metodu iako je moja mama bila protiv toga. Govorila mi je da je moguće da se jave mnoge neželjene reakcije, a da samim rezultatima mogu da budem nezadovoljna. Prema njenim rečima, bila bih u još goroj situaciji nego pre intervencije, ali nisam želela da je poslušam - objasnila je ona, a preneo San.

Navodno je doktorka ubrizgala u zadnjicu ove devojke veću količinu masnog tkiva, tako da je njena zadnjica bila drastično veća.

- Otišla sam na intervenciju BBL, a probudila se pozadine kao iz filma Šrek. U suzama sam pozvala mamu da joj kažem koliko sam nezadovoljna na šta mi je ona samo odgovorila: “Rekla sam ti već” - navela je dama koja sada pleni pažnju pratilaca na TikToku. 

Ova žena se kasnije ipak hvalila činjenicom da joj je svaki gram masnoće uklonjen sa stomaka, da ima ravan stomak i zavidnu pozadinu, na koju se očigledno navikla, iako je doktorku koja joj je neplanirano napravila veću zadnjicu i sudski tužila.

@toridejong__

Australian summer looks like this 🤣☀️This song in on repeat in my head 🙃 ♬ big boy sza - katelin

 

- Meni se čini da ti je zadnjica baš po meri -

- Jedini je problem naći garderobu koja ima uži struk, a prostor za zadnjicu veći -

- Čini mi se da si se već privikla na ovo -

- I meni se slično desilo, savršeno mi je jasno kroz šta prolaziš -

- Žao mi je što ti se ne sviđa, deluje sasvim korektno iz profila -

- Nije tačno da si kao Šrek, previše si samokritična -

- Ovo je razlog zbog čega se još uvek nisam odlučila na BBL - bili su samo neki od komentara.

 

@toridejong__ Replying to @Svresidence my BBL journey part 1 - google dr lazner and watch the doc about him 🥴🥹 so many patients left botched. #drlanzer #bbljourney #bbl #brazilianbutlift ♬ original sound - Toridejong

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)