Telo

POČELA SAM DA TRENIRAM, ALI NI SANJALA NISAM DA ĆE MI ZADNJICA OVOLIKO PORASTI: Sada se uvek suočavam sa jednim velikim problemom! (VIDEO)

Ket je Tiktokerka koja je nedavnim objavama na popularnoj društvenoj mreži privukla ogromnu pažnju i to s jakim razlogom.

03.06.2023 21:01

POČELA SAM DA TRENIRAM, ALI NI SANJALA NISAM DA ĆE MI ZADNJICA OVOLIKO PORASTI: Sada se uvek suočavam sa jednim velikim problemom! (VIDEO)
TikTok-kkatgal

Žene koje krenu u teretanu jedva čekaju da rade vežbe kojima će ojačati mišiće gluteusa ili zadnjice. Građa starlete Kim Kardašijan je postala domaći zadatak mnogim damama koje žele baš tako da izgledaju. TikTokerka Ket je jedna od njih, pa je u teretanu krenula s jasnim ciljem da želi da dovede telo u savršenu formu. Ona je naporno vežbala na spravama da bi kasnije počela i s tegovima, a rezultat nije izostao. 

Njen trener joj je odredio vežbe kojima je vremenom ojačala celo telo, ali najviše je poradila na podizanju i jačanju zadnjice. Ta devojka je na svom TikTok nalogu podelila utiske posle nekoliko meseci vežbanja, objasnivši da se njena zadnjica drastično povećela otkad vežba. Možda to nije bilo očigledno u prvi mah, ali kako je vreme prolazilo ona je postala influenserka koju prati sve više ljudi.

@kkatgal

It is what it is💀 ♬ original sound - 🚮

Ket na TikTok kanalu deli veliki broj uputstava, a samo neki od njih su vežbe za oblikovanje tela, saveti za negu lica, šminkanje ili oni iz sfere mode. Tako se jednom prilikom snimala u kupatilu pošto je želela da objasni određenu odevnu kombinaciju, ali ono što je usledilo nasmejalo je mnoge i izazvalo opštu pometnju na njenom nalogu.

Naime, ona se snimala dok je ulazila u toalet kako bi se uslikala ispred ogledala, ali budući da nije dobro procenila, a i očigledno je zaboravila da je njena zadnjica vidno veća, ona je njome zatvorila vrata. Njeno lice svedok toga koliko je i sama sebe iznenadila tim gestom. Stala je ispred vrata i nije planirala da ih zatvori, ali i pored toga njena zadnjica ih je odgurnula i zatvorila.

Ket je bila u tamnijim farmerkama dubokog struka i u crnom topu, ali je njena odevna kobinacija pala u drugi plan u odnosu na njene obline, piše San.

@kkatgal

I just wanted to show off my outfit … ♬ Sensual Seduction - Snoop Dogg

Njena objava izazvala je salve reakcija.  

- Molim te, pokaži mi koje su to vežbe kojima si uspela da ovako podigneš zadnjicu -

- Koliko vremena ti je trebalo za to? -

- Ova devojka je dobro odradila domaći zadatak -

- Sve pohvale -

- Svaki trud se isplatio -

- Svaka čast, samo tako nastavi -

- Želim da i moja guza zatvara vrata -

- Hoću i ja - bili su samo neki od komentara.

 

@kkatgal

You may look, respectfully <3 ♬ So Fresh, So Clean - Outkast

BONUS VIDEO:

Komentari (0)