Telo

BRITANKA PROLAZI KROZ PAKAO ZBOG OPERACIJE U TURSKOJ: Platila 7.000 dolara za nove grudi, a dobila infekciju i otvorene rane, njena agonija je tek počela! (FOTO)

Keli Jang je otišla u Tursku kako bi zamenila stare implante ne sluteći do kakvih će sve komplikacija doći.

13.01.2023 19:01

BRITANKA PROLAZI KROZ PAKAO ZBOG OPERACIJE U TURSKOJ:  Platila 7.000 dolara za nove grudi, a dobila infekciju i otvorene rane, njena agonija je tek počela! (FOTO)
shutterstock.com

Keli Jang (48) ostala je prepuna ožiljaka i rana nakon neuspele zamene implanta u Turskoj. Kako je objasnila ova Britanka, skupo je platila svoju lakomislenost i sad prolazi pravi pakao. 

Keli je pre 24 godine prvi put ugradila silikone u grudi. Implant u desnoj dojci joj je pukao 2018. U septembru prošle godine konačno je rešila da to popravi ugradnjom novih silikona i da usput dodatno podigne grudi. Zakazala je operaciju u Turskoj ne sluteći šta će je snaći.

Otvorila se rana

Prema njenom priznanju nije se previše raspitivala o lekaru i klinici u Turskoj u kojoj je zakazala intervenciju uverena da ništa ne može da krene po zlu.

- Desni implant mi je pukao 2018. godine i konačno sam u septembru prošle godine odlučila da ga zamenim i dodatno podignem grudi. Godinama sam čekala da to uradim. Odlučila sam se za Tursku zato što se ispostavilo da je najjeftinija za tu vrstu intervencije. Za let do Turske, smeštaj i operaciju potrošlila sam više od 7.000 evra - počela je svoju ispovest Keli.

Prema njenim rečima nakon završetka operacije obilno je krvarila iz rane ali su joj lekari rekli da je to potpuno normalno. Međutim, po povratku kući njoj je bilo sve gore i gore. 

- Prilikom presvlačenja moja ćerka je primetila da su šavovi popucali i da mi rana ciri. Odmah sam otišla kod lekara koji je pogledao ranu i zaključio da se infincirala pa sam morala da pijem antibiotike. Svakog dana odlazila sam na previjanje ali se rana otvorila sve više i više. Kroz rupu mi se bukvalno video silikonski implant kroz grudni koš, nisam smela ni da pogledam koliko je bilo grozno - rekla je Keli.

Međutim, rana je svakim danom bila sve veća pa je odlučila da ponovo otputuje u Tursku na sanaciju rane iako su je britanski lekari savetovali da ne leti avionom u takvom stanju. 

- Nisam imala izbora jednostavno sam to morala da uradim. Bila sam uplašena jer mi je implant bukvalno visio iz grudi - dodala je ona. 

Pala u depresiju 

Nakon ponovnog odlaska u Tursku lekari su joj kazali da se rana inficirala i da moraju hitno da joj u potpunosti uklone implant.

- Doktori su mi objasnili da je moje stanje teško i nema drugog načina. Nakon vađenja silikona ostala je da visi samo koža dojke. Vratila sam se kući očajna a implantati iz Turske su mi uništili život. Upala sam u  depresiju, ponovo se osećam kao da ima 12 godina, grudi su mi prepune rana i ožiljaka i ne dozvoljavam mom momku da ih vidi - rekla je Keli.

Ona ne krije da nakon neuspešne operacije u Turskoj ima i ozbiljnih psihičkih problema. 

- Ja sam na antidepresivima, htela sam da skočim sa litice i ubijem se. Sad imam ravne grudi prepune ožiljaka i osećam se kao druga osoba. Svi me znaju po oblinama a sad ne smem ni da pogledam sopstvene grudi. Kad pomislim na dolazak leta i bikini shvatam da će to biti noćna mora - rekla je ona.

Kako priznaje nije očekivala da će doći do ovakvih komplikacija.
- Nisam ni sanjala da ću se sedam nedelja mučiti sa komplikacijama. Lekari su naglasili da više ne smem da imam niti jednu operaciju grudi i da moram da zaboravim na implante. Ja ne odustajem, tražim lekara koji će uspeti sve ovo da mi popravi - naglasila je Keli.

Ona je apelovala na druge žene da se dobro raspitaju pre nego što odluče da odu na bilo kakvu korekciju grudi.

- Morate dobro da se raspitate i budete svesni svih mogućih komplikacija. Nikako ne plaćajte gotovinom jer tada imate manje dokaza ukoliko dođe do nekih problema. Kad plaćate karticom ostaje trag pa samim tim imate i više prava - zaključila je Keli. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)