Telo

BIO JE NAJJAČI DEČAK NA SVETU SA SVEGA 8 GODINA! Evo kako danas izgleda! (FOTO/VIDEO)

Brendon Blejk je pažnju javnosti skrenuo na sebe kada je imao samo 8 godina, a njegovo telo puno mišića bilo je reultat gimnastike.

25.11.2022 20:10

BIO JE NAJJAČI DEČAK NA SVETU SA SVEGA 8 GODINA! Evo kako danas izgleda! (FOTO/VIDEO)
YouTube/printscreen/https://www.youtube.com/awesomemusically

Brendon Blejk (16) postao je svetski poznat kada je imao samo osam godina i kada se proslavio kao najsnažniji dečak. Samo osam godina kasnije on se nije transformisao u uobičajenog tinejdžera, kako su mnogi očekivali, već je nastavio istim stopama i postao profesionalni rvač. Nastavio je karijeru u borilačkim veštinama i odrastao u šampiona u rvanju. Sada je trostruki šampion Irske i britanski šampion u tom sportu. On je postao onlajn fenomen nakon što je fitnes zvezda Frenk Medrano podelio fotografiju tadašnjeg osmogodišnjaka na Fejsbuku.

- Naletio sam na Instagram ovog mladog momka i on mi je odmah ozario lice. Sjajno je uticati na tako mladu generaciju i nadam se da će živeti srećnim i zdravim životom - poručio je tada Medrano.

 

 

Brendon je tada rekao da mu je omiljeni sport gimnastika i da se nada da će jednog dana osvojiti zlatnu medalju na Olimpijskim igrama. 

- Želim da budem u stanju da radim sve stvari koje Frenk može da uradi, a takođe želim da budem zaista jak - rekao je još tada dečak.

Brendonov otac Mark, bivši poluprofesionalni fudbaler, izjavio je da je Brendon bio oduševljen što ga je primetio njegov heroj i da ga je to samo dodatno motivisalo.

- On je veoma aktivan dečak i ne diže nikakve tegove. Bavi se gimnastikom i otud mu ta građa - rekao je tada otac osmogodišnjaka.

Njegov otac je priznao i da mu se sin razvio tek tokom prošle godine.

- Ludo je gledati ga. Brendon je srećan i zdrav i njegova osnovna snaga je neverovatna, on je inspiracija. Ja sam se prilično ugojio, a on me je zapravo motivisao da smršam. On je bio moj sin i moj mentor. Međutim, on je samo običan dečak koji voli da se igra s prijateljima. Nema ničeg preteranog u onome što Brendon radi i nadamo se da će inspirisati druge - rekao je dečakov otac i zapušio usta svima koji su smatrali da je Brendonov tempo preteran za njegove gdine.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)