Telo

ISTETOVIRALA SAM IME SINA NA RUCI, a onda sam skinula zavoj! Ne mogu da verujem šta su mi uradili! (VIDEO)

Ova majka je zbog svoje nepažnje propustila da primeti kobnu grešku tatu-majstora.

19.10.2022 11:01

ISTETOVIRALA SAM IME SINA NA RUCI, a onda sam skinula zavoj! Ne mogu da verujem šta su mi uradili! (VIDEO)
Foto: Shutterstock

Ljubav prema detetu pokazuje se na razne načine, a mnogi današnji roditelji opredeljuju se da to istaknu i trajnim crtežom na svojoj koži. Upravo to je uradila jedna majka iz SAD po imenu Arin, koja je rešila da sinovljevo ime istetovira na ruci i to na unutrašnjoj strani, želeći da mu tako pokaže koliko ga voli. Kako je istakla, na taj korak se odlučila želeći da ima osećaj da će je on pratiti svuda, ma gde bila.

Međutim, uz svu euforiju zbog nove tetovaže Arin se u tatu-salonu nije setila da detaljno pogleda svoju novu tetovažu, a na sve to je imala i specijalni zavoj na ruci, za koji je smetnula s uma da je potrebno da ga skloni i baci pogled na delo majstora. Kada je stigla kući i to učinila, shvatila je da je ime njenog deteta potpuno pogrešno napisano. 

- Zamislite da istetovirate ime svoje dece i da nakon što ste pogledali sve šablone i veličine ne shvatite da je ono pogrešno napisano - napisala je ona u objavi nedugo nakon što se podvrgla tetoviranju. 

Ubrzo je nastavila potpuno revoltiranim tonom. 

- Oni stavljaju taj šablon i tetoviraju tu stvar na tebi, a ti to ne vidiš - ponavljala je ona povišenim tonom obraćajući se svojim pratiocima na TikToku, očigledno želeći da apeluje na njih da se čuvaju sličnih scenarija. 

Ona je, naime, otkrila da je grešku uočila tek kada je rešila da uslika svoju novu tetovažu kako bi je podelila na društvenim mrežama. Shvatila je da je sinovljevo ime pogrešno napisano i da je došlo do permutacije u slovima, odnosno menjanju njihovog redosleda. U izvornom britanskom bi trebalo da bude Majkl (michael), dok je permutovana verzija zvučala kao Miachel.

@aaryn.mj 😀 I have absolutely no excuse for this one.. #tattoofail #nametattoo ♬ original sound - AARYN.MJ

Njen video postao je brzo viralan, a ljudi su pokušali da joj pomognu da reši problem. 

- Lako rešenje, promenite mu ime -

- U redu je, moj tata je zamolio mog sina da speluje svoje ime kako bi ga pravilno istetovirao i dete je pogrešno spelovalo.... - 

- I moja rođaka je tako pogrešila rođendan svog sina -

- Samo zameni E i A... - komentarisali su njeni pratioci.

Mnogi su se pronašli u priči mlade mame i sa razočaranjem podelili svoja iskustva.Neki su otkrili kako su supružnici različite nacionalnosti, što podrazumeva i spelovanje određenog imena na drugačiji način, što dovodi do ozbiljnih grešaka na tetovažama, do onih koji su poput Arin jednostavno bili nemarni i nisu obratili mnogo pažnje dok im je rađena tetovaža.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)