Šminka

ŠMINKA UMESTO FEJSLIFTINGA: Supercaka za korišćenje hajlajtera

Više nego ikada žene koriste šminku u svrsi lepote. Međutim, internetom kruže razni trikovi koji će vam pomoći da šminku iskoristite i drugačije, naročito ako imate zrelu kožu. Ovaj put će vam biti potreban samo hajlajter i četkica, a dobićete dosta mlađe lice, evo i kako.

30.05.2022 12:30

ŠMINKA UMESTO FEJSLIFTINGA: Supercaka za korišćenje hajlajtera
unsplash.com

Noćna mora svake dame je nezategnuta koža. Nije nužno da je ona povezana sa godinama, mada je to često glavni razlog, ali mnoge žene i devojke se i u ranijem dobru suočavaju sa ovim problemom. Ipak, kada dođu u zrele godine, one dolaze u iskušenje da odu pod „nož“ da bi sredile lice koje više nije kao u dvadesetim i tridesetim.

Naravno, šminka je uvek dobra alternativa da licu date mlađi izgled, naročito kada vas stručnjak za to posavetuje.

Šeril Kavano je poznata šminkerka sa Floride koja rado deli savete ženama putem Tik Toka i Instagrama o tome kako da se lepo našminkaju, a da istovremeno zadrže blistav i mladalački sjaj na licu. Njeni trikovi su sjajni jer su kratki i efektni, a vrlo korisni. Ova stručnjakinja se najviše fokusira na zrelu kožu, pa je tako ovaj put podelila video na TikToku koji daje iluziju čvršće i zategnutije kože uz pomoć hajlajtera.

 

Kratak video koji je veoma i deljen na Internetu, nazvala je "instant fejslift" i pokazuje šminkerku kako  povlači dve pruge hajlajterom i to jednu dijagonalu ispod linije oka do vrha kose i drugu od ugla nosa nagore. Na kraju iscrtava malu prugicu ispod obraza. Ona sve to blenduje četkicom i ujednačava i dobija se efekat podignutih jagodica i zategnutije kože.  

Pošto hajlajter reflektuje svetlost, on definiše te konture koje je Šeril iscrtala i definiše lice. Nijansa za hajlajter je, prema njenim rečima dve do tri nijasne svetlija od pudera koji koristimo.

Printscreen/TikTok/ccavanaugh33

Šeril pokazuje trik sa hajlajterom koji daje sjajne rezultate

Ona kaže za „Fimejl“ da lica vremenom počnu da „padaju“ i da šminka može odlično da utiče na izgled i stvaranje iluzije da je koža zategnuta.

Osim trikova, ona radi sjajne transformacije na ženama koje imaju dosta zrelu kožu i nudi rešenje za sve dame u zavisnosti od prilike za koju žele da se "podmlade.

Printscreen/TikTok/ccavanaugh33

Ova šminkerka svoju kreativnost pokazuje u šminkanju i zrela koža joj je omiljena za to eksperimentisanje

Jedno od njenih pravila za šminkanje žena u zrelim godinama je da nema pravila i kako ona kaže da treba da slede svoje želje i ono što se njima sviđa u šminkanju, a ne da se ograničavaju jer su u zrelim godinama.

BONUS VIIDEO:

 

 

Komentari (0)