Šminka

Čudo od deteta: Mamu šminka od svoje druge godine!

Petogodišnja devojčica stručno barata četkicama i rođena je šminkerka

25.02.2022 13:30

Čudo od deteta: Mamu šminka od svoje druge godine!
printscreen/tiktok

Kada se devojčice dohvate šminke i počnu da je razmazuju po svom ili nečijem drugom licu, to nikada nije lep prizor. Uglavnom ih vode dva pravila: „što više šminke, to bolje“ i „sve mi boje lepo stoje“.

Ali petogodišnja Kasi je izuzetak od pravila. Njena mama šminka mlade, a Kasi je sigurno nasledila mamin talenat jer je šminka od svoje druge godine. Mama Šab sve to redovno objavljuje na TikToku i milioni pratilaca su mogli da se uvere kako malena Kejsi vlada odličnom tehnikom šminkanja.

 

 

Šab je na svom nalogu podelila video iz 2018. godine u kojem je ćerka pita da li može da se igra sa njenom šminkom. Sada Kasi već odlično barata sa četkicama, podlogama, puderima i svime onim čime se služe mnogo stariji i iskusniji profesionalni šminkeri.

Gledajući i učeći od mame, Kasi zna sve trikove pa i ona za nanošenje ajlajnera ukoliko se koriste trakice za ivicu očiju. Zna i savršeno da uklopi prelive senki i istakne oči.

 

 

Stranice njene mame na TikToku, @makeupbyshab, ima 1.8 miliona pratilaca, a u komentarima ispod svi su oduševljeni devojčicinom veštinom:

-Ova devojčica šminka bolje nego što ću ja to ikad znati

-Sigurno će raditi sa zvezdama

-Toliko se poboljšala za tri godine? Ja se šminkam poslednjih 20 godina i još uvek ne znam da se našminkam ovako dobro, samo su neki od komentara koje prenosi miss7.24sata.hr.

Komentari (0)