Moda

MINISTARKA DARIJA KISIĆ raspametila stajlingom sve prisutne! Održala je lekciju iz mode, boja njene haljine je tek iznenađenje! (FOTO)

Ministarka u vladi Srbije oduvek privlači pažnju javnosti svojim izgledom, a sada je to ponovo uspela prilikom radne posete Inđiji.

bySrećna republika

04.06.2022 12:00

MINISTARKA DARIJA KISIĆ raspametila stajlingom sve prisutne! Održala je lekciju iz mode, boja njene haljine je tek iznenađenje! (FOTO)
Tanjug/AP

Ministarka za rad, zapošljavanje, socijalna i boračka pitanja u vladi Srbije, Darija Kisić Tepavčević, koja je od trenutka kada se početkom pandemije koronavirusa pojavila u javnosti počela da privlači veliku pažnju, sada je to ponovo učinila i to svojim stajlingom

Naime, ministarka je poznata po tome što neguje uglađen i sofisticiran stil oblačenja praćen ženskim, elegantnim odelima, kako s pantalonama, tako i sa suknjama do i ispod kolena, pri čemu ne eksperimentiše previše sa bojama. Tako su njen izbor najčešće crna, siva, braonkasta i bež nijansa, i tek poneki put beli i plavi kolorit na pojedinim komadima garderobe

Tu tradiciju je ovog puta, međutim, odlučila da prekine, pa se tokom radne posete Sremu, tačnije Inđiji, ministarka pojavila u sebi nesvojstvenoj boji haljine. Pritom je i taj komad odeće bio nešto drugačijeg kroja nego što smo navikli za Kisić Tepavčevićevu, pa je do izražaja došla njena figura. 

printscreen/instagram.com

Ministarka Darija Kisić Tepavčević blistala u letnjoj haljini 

- Provela sam lep dan sa prijateljima iz Udruženja osoba sa invaliditetom u Inđiji i sa njima podelila radost zbog rekonstrukcije prostorija u kojima će od sada moći kvalitetnije da provode svoje vreme - napisala je ministarka u opisu fotografije na kojoj je plenila u roze haljini kroja do ispod kolena. 

Osim toga, ona je izabrala da uz haljinu ukombinuje i salonke veselijih boja, koje su se savršeno uklopile uz ostatak autfita. Kosa je, kao i dosad, platinasto plava i sa nežnim loknama. 

printscreen/instagram.com

Ministarka u društvu saradnika u Inđiji 

Stajling ministarke naišao je na salve pohvala na Instagramu, a mnogi su istakli kako joj toaleta savršeno pristaje i da je u isto vreme i dovoljno lepršava i u skladu s godišnjim dobom, ali i ozbiljna.  

BONUS VIDEO:

Komentari (0)