Moda

KAKO DA VAM GRUDNJACI IZ MAŠINE IZAĐU ČISTI I U JEDNOM KOMADU? Trebaće vam samo jedna stvar iz SPAVAĆE SOBE!

Poslušajte naš savet i naučite kako da operete svoj donji veš pravilno i bez neželjenih posledica.

02.04.2022 22:00

KAKO DA VAM GRUDNJACI IZ MAŠINE IZAĐU ČISTI I U JEDNOM KOMADU? Trebaće vam samo jedna stvar iz SPAVAĆE SOBE!
tiktok/printscreen - mbalisnhlaponhlapho

Oprali ste svoj najnoviji brushalter i čim ste ga izvukli iz bubnja imali ste šta i da vidite. Fišbajn štrči, čipka se sva zgužvala a vi više ne znate ni gde vaš grudnjak počinje niti gde se završava jer izgleda kao da ga je pregazio stampedo nosoroga. Kako biste izbegli dodatne troškove i ovo nerviranje, portal Srećna Republika vam otkriva kako da operete svoj osetljivi donji veš bez po muke i glavobolje.

Ovu tajnu je celom Internet svetu obelodanila Mbali Nhlapho i to preko svog TikTok naloga. Ova dama je inače vlasnica agencije za čišćenje i pravi stručnjak za pranje osetljivih odevnih predmeta. Ona je na svom snimku prvo pokazala kako izgleda čipkani grudnjak nakon pranja, kada ga ubacite direktno u bubanj. On je bio neprepoznatljiv, žica je virile iz njega a čipka je bila potpuno uništena.

tiktok/printscreen - mbalisnhlaponhlapho

Nepravilno pranje grudnjaka

Da biste to izbegle, Mbali je posavetovala sve dame da brushalter prvo sklope po sredini, tako da je osetljiv spoljašnji deo, obično obložen čipkom okrenut ka unutra. Zatim je rekla da se osetljiv veš nikada ne ubacuje direktno u bubanj, već se stavi u mrežicu za pranje sitnog veša koja onda ide u bubanj. Ako nju nemate pri ruci, u ovu svrhu će vam poslužiti ni manje ni više nego - JASTUČNICA. Na kraju je zamolila dame da donji veš peru u hladnoj vodi, kako se čipka u toploj vodi ne bi skupila ili oštetila.

Njeni saveti su naišli na opšte oduševljenje gledalaca, koji su joj se zahvaljivali na ovom praktičnom i mudrom triku. Mnoge žene su bile presrećne jer su i same priznale da muče muku sa fišbajnom koji štrči iz grudnjaka svaki put kada ga operu. Komentari su bili prepuni podrške a ova spretna dama je na svaki odgovorila sa zadovoljstvom. Ne treba se onda ni čuditi što ovaj video ima preko 27 hiljada pregleda a njen TikTok nalog, prepun raznovrsnih praktičnih trikova za domaćinstvo, skoro 179 hiljada pratilaca.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)