Creator

STAJLING JE POTPUN SAMO UZ ASESOAR: Danas poklanjamo neodoljivu torbicu

Originalnost poklona koji darujete je važniji od njegove materijalne vrednosti!

24.12.2021 07:30

STAJLING JE POTPUN SAMO UZ ASESOAR: Danas poklanjamo neodoljivu torbicu
pexels.com

Novogodišnji praznici su idealno vreme da voljene i drage osobe obradujemo poklonom. Suština darivanja svakako nije u materijalnoj vrednosti nekog poklona, odnosno da li ćete za njega odvojiti par stotina dinara, čitavo bogatstvo ili ćete ga napraviti sami, već u znaku pažnje.

Drugim rečima, cilj je da osobi koju darujete stavite do znanja da mislite na nju i stalo vam je do nje dovoljno da bi pripremili novogodišnji dar.

Ručna torba je idealan poklon za sve one koji brinu o svom stajlingu. Nepogrešiv izbor su Creator čizme i torbe, a upravo je zato Srećna Republika odlučila da svojim čitaocima pokloni kožnu torbicu koja se lagano uklapa u svaki stajling.

Sve što je potrebno da biste dobili jedan od vrednih poklona je da podelite ovu vest na svom Instagram profilu ili na Fajsbuku i obavezno tagujte #SrecnaRepublika uz komentar u kome ćete da napišete najlepšu želju za Novu godinu. NAPOMENA: Vaš post stavite da bude javan (public).

Dobitnica Creator torbe je Tanja Trajković. Čestitamo!

Promo - Cretor

Crna tašnica se lako uklapa u svaki stajling

Osim paktičnih i lepih torbi koje se lako uklapaju u svaki stajling, u CREATOR šopu imate i veliki izbor udobne i moderne obuće, a sve to po autlet cenama. Osim što možete da obradujete svoja stopala sa novim čizmama za zimu, ili papučama i cipelama, Creator obuća je savršen poklon za osobu kojoj želite da stavite do znanja da vam je do nje stalo. Sve što je potrebno je da znate broj cipela drage osobe, ali je možda još bolje da je povedete sa sobom na neku od pet lokacija u Beogradu gde može da izabere i isproba svoj poklon.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CREATOR (@creatorserbia)

 

Lokacije Creator prodavnica su Bulevar kralja Aleksandra 89, Trg Nikole Pašića 14, Resavska 34 i u Zemunu Gospodska 4.

Komentari (0)