Greenmara

NEGA BEZ HEMIKALIJA: Danas poklanjamo ručno pravljene prirodne sapune

Originalnost poklona koji darujete je važniji od njegove materijalne vrednosti!

23.12.2021 07:30

NEGA BEZ HEMIKALIJA: Danas poklanjamo ručno pravljene prirodne sapune
Srećna republika

Novogodišnji praznici su idealno vreme da voljene i drage osobe obradujemo poklonom. Suština darivanja svakako nije u materijalnoj vrednosti nekog poklona, odnosno da li ćete za njega odvojiti par stotina dinara, čitavo bogatstvo ili ćete ga napraviti sami, već u znaku pažnje.

Drugim rečima, cilj je da osobi koju darujete stavite do znanja da mislite na nju i stalo vam je do nje dovoljno da bi pripremili novogodišnji dar.

Ako još uz to želite i da uz pažnju poklonite i originalan poklon, nećete pogrešiti ako se okrenete prirodnoj kozmeici, posebno ako je reč o osobi koja vodi računa o svom zdravlju.

Dakle, nepogrešiv izbor su prirodni sapuni, pa još i ručno rađeni od pažljivo biranih sastojaka

Baš zato Srećna Republika je odlučila da svojim čitaocima pokloni četiri paketa prirodnih sapuna Greenmara. Ovi savršeni mirišljavi komadi za negu tela su potpuno veganski, eko frendli, ne sadrže paraben ni sulfate.

Sve što je potrebno da biste dobili jedan od vrednih poklona je da podelite ovu vest na svom Instagram profilu ili na Fajsbuku i obavezno tagujte #SrecnaRepublika uz komentar u kome ćete da napišete najlepšu želju za Novu godinu. NAPOMENA: Vaš post stavite da bude javan (public).

Dobitnici paketa Greenmara su Dragana Straka, Marijana Adamović, Olja Dimitrijević i Rosanda Kunarac.

GREENmara sapun je napravljen od potpuno prirodnih biljnih ulja, biljnih putera, čistih esencijalnih ulja, biljaka i začina. Neguje, nude postojanu penu i ostavlja vašu kožu čistom, hidriranom, mekom i iznad svega zdravom. 

 

 

Umesto da koristite kozmetiku prepunu hemikalija i veštačkih aditiva, na raspolaganju su vam jeidnstveni, prirodni sapuni obogaćeni eteričnim uljima. Ovi proizvodi su ujedno idelan poklon za dragu osobu,

 

 

Komentari (0)