Kreme i ulja

SAVETI I PRIRODNI PREPARATI NA POKLON: Danas darujemo savršen paket za podmlađivanje

Originalnost poklona koji darujete je važniji od njegove materijalne vrednosti!

bySrećna Republika

22.12.2021 07:30

SAVETI I PRIRODNI PREPARATI NA POKLON: Danas darujemo savršen paket za podmlađivanje
Srećna republika

Novogodišnji praznici su idealno vreme da voljene i drage osobe obradujemo poklonom. Suština darivanja svakako njije u materijalnoj vrednosti nekog poklona, odnosno da li ćete za njega odvojiti par stotina dinara, čitavo bogatstvo ili ćete ga napraviti sami, već u znaku pažnje.

Drugim rečima, cilj je da osobi koju darujete  stavite do znanja da mislite na nju i stalo vam je do nje dovoljno da bi pripremili novogodišnji dar.

Ako još uz to želite i da uz pažnju poklonite i originalan poklon, nećete pogrešiti ako se okrenete nekoj prirodnoj kozmeici, posebno ako je reč o osobi koja vodi računa o svom zdravlju.

Dakle, nepogrešiv izbor su prirodna kozmetička ulja i kreme koja su u službi vaše lepote! Baš zato Srećna Republika je odlučila da svojim čitaocima pokloni paket prirodnih proizvoda Plemenita ulja, jedini nagrađivani proizvođač ulja divlje ruže, maline, kupine u Srbiji.

Plemenita ulja poklanja čitaocima portala Srećna Republika 5 paketa za negu koji čini balzam za usne, deo stik i čudesno ulje semena maline, koje je savršeno za negu tokom cele godine jer u hladnim štiti od svih vremenskih uslova, a leti od svih štetnih zračenja sunca.

Promo

Savršen paket sa prirodnim proizvodima će oduševiti svakoga

Dobitnici paketa Plemenita ulja su Nada Niklanović, Marina Stanić, Beba Jevtic Trninic, Andrijana Predić i Jelena Marković.

Sve što je potrebno da biste dobili jedan od vrednih poklona je da podelite ovu vest na svom Instagram profilu ili na Fajsbuku i obavezno tagujte #SrecnaRepublika uz komentar u kome ćete da napišete najlepšu želju za Novu godinu.

Prirodna ulja za podmlađivanje

Starenje je fizički proces koji ne možemo da zaustavimo, ali ne znači da ne možemo da ga usporimo. Starimo iz različitih razloga, na to najviše utiču genetika, način života i izazovi spoljašnje okoline. 

Šta je to što možemo da učinimo da našoj koži pružimo mladolikost?

Tempo i brzina starenja zavise od čoveka do čoveka. Tokom starenja, telo stvara sve manje kologena, koža postaje sve tanja godinama i gubi masnoću, objašnjavaju iz Plemenita ulja.

Ako ste u 20-im do 30-im godinama, najbolje je vreme da sprečite pojavu prvih znakova starenja. Za kožu lica potrebno je na vreme krenuti sa negom.

Čišćenje, hidratacija, zdrava ishrana, manje stresa, više sna, odreći se pušenja, izbegavati preterano izlaganje suncu, mnogo je stvari o kojima trenutno ne vodimo računa.

Nažalost, mnogi proizvodi za negu lica sadrže sastojke koji mogu da oštete kožu na prvom mestu, što dovodi do prevremenog starenja lica i pojave bora. Iz tog razloga odabir prirodne kozmetike je veoma efikasan, i rešava problem sa borama na najbolji način. Zrela koža je zahtevna koža.

 

 

 

Pravi izbor za prave rezultate

Nasa koža, najveći organ tela, apsorbuje 60% kozmetičkih proizvoda koje koristimo svakodnevno, zato birajte najbolje za nju da bi ste dobili prave rezultate.

Stručnjjci smatraju da prirodna ulja vremenom stabilizuju proizvodnju sebuma na koži pa time dobijaju veliku ulogu u očuvanju mladolikosti vaše kože. Iz tog razloga veliku prednost treba dati uljima, koja se koriste vekovima zbog svoje lekovitosti i za održavanje lepote koze. Neka ulja su masnija, neka laganija i koza ih lako upija. 

Mix ulja divlje ruže, ulje semena kupine, ulje lešnika, eterično ulje čajevca, etericno ulje matičnjaka, čine jednu savrsenu celinu koja ce vašoj koži vratiti tonus i elastičnost, i ujedno ukloniti sve znakove starenja. 

Ujedno jedan od mnogobrojnih benefita je to što je dodatno štiti i hidrira bez masnih tragova koji su večita nedoumica oko kupovine ulja za negu kože. Ovaj mix plemenitih ulja pogodan je za sve tipove kože i pogodan je za svakodnevnu negu. Takođe je vrlo jednostavan za primenu.

Prvo krema pa ulje ili obrnuto?

Na kožu se prvo nanosi krema, a nakon nje ulje ili uljani serum. Zašto je to tako? Ulje ima sposobnost da prodre kroz kremu i u dublje slojeve kože i da hrani i neguje kožu. Ovaj način nanošenja spada u lejering tehniku nege gde se ulja nanose na kraju kao završnica nege jer se na taj način uslovno rečeno zaključava hidratacija, tj. ulja sprečavaju gubljenje vlage iz kože. Kada bi se nanelo prvo ulje, pa krema, krema ne bi uspela da prodre kroz uljani film na koži.

 

 

Komentari (0)