Numerologija

NUMEROLOGIJA OTKRIVA TAJNE UNIVERZUMA: Odgovori na sva vaša pitanja su u brojevima!

Ponekad nam je svima potreban znak kosmosa da je ovo pravi trenutak da donesemo važnu životnu odluku.

25.10.2021 16:52

NUMEROLOGIJA OTKRIVA TAJNE UNIVERZUMA: Odgovori na sva vaša pitanja su u brojevima!
Pixabay.com

Sve se uvek nadamo da će naše odluke dovesti do najboljeg mogućeg rezultata, a nekada nam je potrebno i da uz pomoć naših verovanja dođemo do odgovora na pitanje da li i kada nešto treba da uradimo. Neki od nas pribegavaju molitvi i znakovima univerzuma, dok drugi teže da potraže odgovor kod astrologa. Numerologija nam donosi način da sami saznamo kada je najbolje da uđemo u novu fazu života.

Da biste se poslužili numerologijom sve što treba da uradite jeste da izračunate vaš životni broj. Ako ste rođeni 23.02.1999. godine vaš životni broj biće 2+3+0+2+1+9+9+9=35=3+5=8. Ovo znači da će vaš život zauvek biti obeležen brojem 8.

Kada znate koji ste broj sve što treba da uradite je da otkrijete koji je dan koji će u vašem životu imati najbolje prilike za uspeh onoga što želite.

Pixabay.com

Za osmice je prvi u mesecu idealan dan za veridbu

 

Na osnovu vašeg životnog broja određuje se koji je najbolji dan u mesecu za vašu veridbu:

* Za životne brojeve 1 i 8: Najbolji dani u mesecu za veridbu su 1., 19. i 28. dan
* Za životne brojeve 2 i 7: Najbolji dani u mesecu za veridbu su 7., 16., 25. dan 
* Za životne brojeve 3 i 5: Najbolji dani u mesecu za veridbu su 9., 18., 27. dan 
* Za životne brojeve 4 i 6: Najbolji dani u mesecu za veridbu su 6., 15., 24. dan 
* Za životni broj 9: Najbolji dani u mesecu za veridbu su 5.,14., 23. dan 

Dakle ako ste broj 8 idealan dan da kleknete i postavite najvažnije pitanje vašeg života biće 1., 19. ili 28. bilo kog meseca.

Kada ste se verili trebalo bi i da odredite datum venčanje, a to ćete uraditi tako što ćete sabrati vaš i partnerov životni broj. Vi ste broj 8, a on je, recimo, 4 onda je idealan dan za vaše venčanje 8+4=12=1+2=3. Izaberite bilo koji 3. u godini kada planirate da se venčate i uživajte u bračnoj sreći koja vas očekuje.

Pixabay.com

Šesta godina ličnog ciklusa najbolja je za potmstvo

 

Sa brakom redovno dolaze i deca, pa je vrlo bitno odrediti i koja godina je najbolja za donošenje bebe na svet. Numerologija kaže da je šesta godina ličnog ciklusa najbolja, a da li ste u šestoj godini saznaćete kada saberete vaš datum rođenja sa godinuom koja traje, na primer 23.02.2021=2+3+2+2+2+1=12=2+1=3, dakle osoba koja rođendan slavi 23.02. trebalo bi da sačeka još 3 godine do trudnoće.

Kako numeroogija pomaže pri napredovanju na poslovnom planu videćete ako nastavite da pratite naš portal.

Nije svejedno kada ćete kupiti kuću ili stan
Kao i u slučaju određivanja datuma venčanja, kada morate da vodite računa i o broju vašeg partnera, u slučaju kupovine kuće ili stana morate odrediti numerološki broj vašeg novog doma.

Ukoliko se nekretnina na koju ste bacili oko nalazi na kućnome broju 324, saberite cifre 3, 2 i 4 i dobićete da je numerološki broj kuće 9. Ukoliko je i vaš životni broj 9, ta kuća je pravi odabir za vas! Povrh toga, morate znati da je šesta godina ličnog životnog ciklusa najbolja godina za kupovinu doma, piše Ordinacija.hr.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari. (0)