Moda

SEVNULE GOLE GRUDI NASRED CRVENOG TEPIHA: Pevačica "počastila" paparace, utegla se u haljinu, pa pokazala bradavicu! (FOTO)

Popularna reperka Kardi Bi nije dala da joj ova neprijatnost pokvari veče.

16.10.2024 11:55

SEVNULE GOLE GRUDI NASRED CRVENOG TEPIHA: Pevačica "počastila" paparace, utegla se u haljinu, pa pokazala bradavicu! (FOTO)
kena betancur / AFP / Profimedia

Kardi Bi, popularna reperka i ikona stila, doživela je modnu neprijatnost tokom Victoria's Secret modne revije za 2024. godinu dok je nosila raskošnu haljinu brenda Dsquared2. Dok je pokazivala svoj bujni vreli dekolte na pisti u Njujorku, haljina se "otkačila", otkrivajući više nego što je atraktivna izvođačica planirala.

Međutim, iako je doživela nezgodu s garderobom i pokazala bradavicu, Kardi nije dozvolila da je to obeshrabri.

Ustala je sa mesta u publici kako bi dodatno istakla svoj izgled, a prozirna ružičasta haljina savršeno je "grlila" njene obline, uz strateški postavljenu tkaninu koja je čuvala njenu skromnost. Takođe, dok se fotografisala sa košarkašicom Anđelom Ris, ponovo se desila ista stvar.

Kako bi upotpunila svoj izgled, Kardi Bi je nosila lepršavi roze kaput koji joj je elegantno pokrio ruke, dok su joj prepoznatljivi crni pramenovi bili stilizovani u holivudske lokne, dodatno naglašavajući svetloplava sočiva. Srebrna ogrlica i bele cipele na štiklu savršeno su se uklapale u njen modni izražaj te večeri.

Kardi Bi je bila doterana do savršenstva, a njena šminka, sa izraženim lisičjim očima i punim usnama, doprinela je tome da ceo stajling deluje holivudski, iako je haljina bila puna izreza koji su otkrivali njenu kožu. Uprkos  nezgodi, reperka je pokazala da se ne predaje lako i da je i dalje prava zvezda kako na bini, tako na crvenom tepihu, pa i na modnoj pisti.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)