Moda

BIVŠA PRVA DAMA FRANCUSKE PROŠETALA U DONJEM VEŠU I ČIPKI! Svet u transu gledao telo nekada najmoćnije žene sveta: Da me muž vidi, doživeo bi srčani udar! (FOTO)

Atraktivna supruga nekadašnjeg francuskog lidera Nikole Sarkozija pokazala je i da u 56. godini žena može da dominira pistama, baš kao i njene mlađe koleginice.

bySrećna Republika

16.10.2024 09:50

BIVŠA PRVA DAMA FRANCUSKE PROŠETALA U DONJEM VEŠU I ČIPKI! Svet u transu gledao telo nekada najmoćnije žene sveta: Da me muž vidi, doživeo bi srčani udar! (FOTO)
ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

Nakon gotovo četiri decenije na modnim pistama, bivša prva dama Francuske, 56-godišnja manekenka i pevačica Karla Bruni, dobila je krila!

Brunijeva je, naime, prošetala pistom Victoria‘s Secret modne revije u utorak uveče, te je to bilo njeno prvo i "verovatno poslednje" pojavljivanje u kultnom donjem vešu, kako se sama našalila u intervjuu za Page Six.

- U mojim godinama?! Jako je uzbudljivo, ali i jako neodoljivo, stvarno. Jer, znate, niko se nikada ne navikne da bude na modnoj pisti bez obzira na to koliko se dugo time bavite - rekla je Brunijeva.

ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

Karla Bruni izmamila je uzdahe na reviji i u 57. godini 

Ta italijansko-francuska lepotica počela je da se bavi modelingom 1987, kada je imala samo 19 godina, a tokom godina radila je s vrhunskim modnim kućama poput "Šanela", "Versaćea", "Diora", "Živanšija" i "Sen Lorena". Ipak, kaže, bilo je nečeg posebnog u pozivu Victoria‘s Secreta.

- Zabavno je postati anđeo. Dobiću krila - rekla je ona kroz osmeh uoči revije. 

A onda se dotakla i svog supruga

Jedino mi je žao što mi muž nije ovde. Dobio bi srčani udar - rekla je ona aludirajući na bivšeg francuskog predsednika Nikolu Sarkozija.

ANGELA WEISS / AFP / Profimedia, Tanjug/AP

Karla Bruni je u braku sa Nikolom Sarkozijem 16 godina 

Iako su manekenke Victoria’s Secreta nekad bile poznate po svojim intenzivnim režimima ishrane i treninga pre revija, Brunijeva je rekla da nije puno menjala svoje navike tokom pripreme za modnu pistu.

- S 56 godina... moraš imati mnogo trezveniji život. Ne pijem puno - možda jednom mesečno. Najvažniji su dobar san i puno treninga - zaključila je ona.

Priznala je i da je njen omiljeni "ritual" pre svake revije provođenje vremena s kolegicama manekenkama iza pozornice.

- Biti s timom je prekrasno, čavrljamo, smemo se. To je ona lepa strana mode: to je grupni posao - naglasila je ova lepa dama. 

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)