Moda

ŠTA ĆEMO NOSITI OVE JESENI I ZIME: Udobnost i lakoća kombinovanja uz notu elegancije za svaku ženu

Prikazano je i koje boje će biti dominantne naredne sezone.

26.09.2024 21:31

ŠTA ĆEMO NOSITI OVE JESENI I ZIME: Udobnost i lakoća kombinovanja uz notu elegancije za svaku ženu
ST/Tamara Pavišić

U tržnom centru Galerija večeras je održana modna revija poznatog brenda na kojoj su predstavljeni modni trendovi za predstojeću jesen i zimu. Sudeći po prikazanim modelima akcenat će biti na udobnosti. Iako se tržni centar ne čini baš kao idealno mesto za reviju ispostavilo se da je pun pogodak.

Nije bilo klasične piste, manekenke su bile na "dohvat ruke", a organizatori su mudro iskoristili pokretne stepenice što je dalo autentičnost samom događaju naglašavajući prostor u kome je revija održana.

Za devojke i poslovne žene

U opuštenoj atmosferi moglo se uživati u prelepim modelima koji su odisali elegancijom, sjajnim krojevima i vrhunskim materijalima. Kako su rekli organizatori revije, naredna jesen i zima biće u znaku košulja, krojenih blejzera i kaputa pružajući mogućnosti za svestrano kombinovanje različitih komada.

ST/Tamara Pavišić

Organizatori su mudro iskoristili pokretne stepenice

 

Za one malo mlađe tu su i kvalitetne jakne modernog dizajna koje pružaju slobodu pokreta, a opet ističu lepotu svojstvenu mladim devojkama. Posebna pažnja ukazana je na poslovna odela za žene sa nežnim prugastim motivima koji pristaju gotovo svakom stasu i savršen su izbor za modernu, poslovnu ženu.

Prikazani blejzeri su još jedan komad savršen za poslovnu ženu koji se lako uklapa uz pensl suknje i pantalone, a izbor boja i materija pruža mogućnost jednostavnog kombinovanja za svaku priliku. 

Posebna pažnja posvećena je materijalima koji su odličnog kvaliteta i teksture kako se i očekuje od ovog brenda. Paleta boja ove sezone kreće se od neutralnih zemljanih nijansi, sive i bele do nijansi inspirisani zalaskom sunca. 

 

Kad su u pitanju večernji komadi tu su uvek elegantne crne haljine laganih materijala sa odlično uklopljenim srebrnim detaljima u vidu pojasa ili oko rubova koji daju dašak glamura svakog ženi koja takvu toaletu ponese. Naredne jeseni ponovo će u trendu biti satenske jakne koje pristaju svima i naglašavaju autentičan stil žene koja je nosi.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)