Moda

VIKTORIJINA TORBA KAO GARSONJERA U BEOGRADU! Pocepana bluza, a u ruci bogatstvo - ovo je neviđeno!

Dizajnerka je u Parizu doputovala kako bi predstavila novu kolekciju.

24.09.2024 16:10

VIKTORIJINA TORBA KAO GARSONJERA U BEOGRADU! Pocepana bluza, a u ruci bogatstvo - ovo je neviđeno!
Profimedia

Viktorija Bekam (50) dizajnerka i supruga Dejvida Bekama doputovala je u Pariz kako bi predstavila svoju novu kolekciju na Nedelji mode u Parizu. Poznata po istančanom ukusu i kao neko ko postavlja modne standarde, bivša pevačica ni ovog puta nije razočarala.

Ona je uparila, na prvi pogled komade koji nikako ne idu zajedno, ali je Viktorija to, kao i uvek, sjajno iznela. 

Postavljanje standarda 

Viktorija se u Parizu pojavila u udobnoj teget balensijaginoj bluzi koja je oko dekoltea imala čipku, ali i rupe kod pazuha i na rukavu kao da je pohabava ili su je pojeli moljci. Naravno da to nije slučaj, već dobro poznati stil koji Balensijaga promoviše poslednjih godina. 

Viktorija je bluzu upalila sa tamno sivom suknjom na pruga koja je po porubu imala bogatu crnu čipku iz kolekcije istog brenda od prethodne sezone. Bekamova se poigrala sa stilom "korporativni fetiš“ koji je dominirao modnim stilom među tiktokerkama. 

 

 

Svoj monohromatski stil razbila je parom lakovanih jarko crvenih cipela na visoku štiklu i dva delikatna lančića oko svakog zgloba. Međutim, ono što je najviše privlačilo pažnju nije bila njena garderoba, čak ni sama Viktorija, koliko bogatstvo koje je držala u ruci - čuvenu Birkin torbu.

Ona je nosila mat teget Hermes Birkin Sellier 25 sa paladijumskim ručkama i od kože krokodila koja je prema trenutnim procenama ima cenu od neverovatnih 82.500 dolara koliko košta garsonjera u Beogradu! Kompletan izgled Viktorija je upotpunila parom crnih naočara za sunce inspirisane skijaškim maskama iz njene linije.

Žene koje su se zatekle na ulici opčinjeno su gledale u tašnu slavne dizajnerke koja je ne samo skupa, već je do nje teško doći, jer su iz limitirane serije,  osim ako niste Viktorija Bekam. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)