Moda

DA LI BISTE OVO IKADA OBUKLI? Pevačica prošetala najnoviji modni hit, svi su gledali u njenu glavu! (FOTO)

Poznata 27-godišnjakinja, Kamila Kabeljo, još jednom je pokazala zbog čega zaslužuje status "zvezde" i to u inat svima koji kažu da je kao "beba kita".

30.09.2024 14:20

DA LI BISTE OVO IKADA OBUKLI? Pevačica prošetala najnoviji modni hit, svi su gledali u njenu glavu! (FOTO)
Reynaud Julien/APS-Medias/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Tokom Nedelje mode u Parizu, Kamila Kabeljo, privukla je pažnju svojom hrabrom modnom izjavom. U petak, 27-godišnjakinja je odlučila da se upusti u avanturu, oblačeći se u crni čipkasti ansambl koji je dopunila odgovarajućom balaklavom. Ovaj neobičan izbor stila bio je savršen za modnu reviju Vetements Ready to Wear proleće 2025.

Maska za skijanje, koja joj je potpuno pokrila glavu i lice, otkrivala je samo njene usne i oči, dok su izrezi omogućili da se istaknu dijamantske minđuše, dodajući blistavost njenom misterioznom izgledu.

Christophe Clovis / Bestimage / Profimedia

Kamilu niko ne bi prepoznao u javnosti 

Kamila je upotpunila svoj autfit crnim čipkastim bodijem, čvrstom mini suknjom i dugim kaputom, čime je pokazala svoj prepoznatljivi stil.

I to ne samo stil, nego i figuru! Glumicu su zbog kilaže često prozivali da izgleda kao "beba kita u bikiniju", sa čime ona nije imala problem i nosila je najmanji bikini na svetu - jer to tako voli. 

Christophe Clovis / Bestimage / Profimedia

Kamila Kabeljo se pojavila i sve je stalo

Za ovaj stajling odabrala je crne štikle sa remenima, a čipkane rukavice su dodatno osvežile njen look. Njena sjajna crna kosa blistala je ispod maske, a jednostavan crni ajlajner i nude boja za usne doprineli su savršenstvu njenog izgleda.

Kabeljo nije bila sama na ovom glamuroznom događaju; pridružila joj se i Normani, članica grupe Fifth Harmony. Njih dve su zajedno pozirale za fotografije, ostavljajući utisak o snažnom prijateljstvu i modnom senzibilitetu.

Pored njih, modnu reviju Vetements pratili su i drugi poznati gosti, uključujući Travisa Skota, Ajs Spajs, Điđi Hadid, Belu Torn i Džej Bolvina. Kamila Kabelo je još jednom pokazala da je prava modna ikona, unoseći uzbuđenje i inovaciju u svaku priliku, a mnogi su se zapitali da li je nošenje maski za skijanje na žurkama i drugim javnim događajima sada najnoviji modni hit "koji se ne sme propustiti.     

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)