Moda

BIVŠA SRPSKA SNAJKA IZGLEDA MLAĐE NEGO PRE TROJE DECE: Dubok šlic mami poglede, a figura je za desetku! (FOTO)

Ona se pojavila i izdominirala.

30.09.2024 12:15

BIVŠA SRPSKA SNAJKA IZGLEDA MLAĐE NEGO PRE TROJE DECE: Dubok šlic mami poglede, a figura je za desetku! (FOTO)
Aissaoui Nacer / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U svetlu reflektora i glamura, Adrijana Lima, bivša srpska snajka je još jednom dokazala zašto je jedna od najprepoznatljivijih ikona mode. Tokom Nedelje mode u Parizu, supermodel je bila zvezda večeri na raskošnoj večeri u hotelu Costes, gde su se okupile brojne svetske zvezde.

Aissaoui Nacer / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Adrijana Lima i Andre Lemer

Dok se godišnji modni događaj bliži kraju, Adrijana (43) je impresionirala sve prisutne u prelepoj crnoj satenskoj haljini koja je savršeno istakla njenu elegantnu figuru. Hrabar i vragolsta šlic koji otkriva njene perfektne noge skroz do kraja butine, dodao je dozu dramatičnosti njenom izgledu.

Napustila je događaj ruku pod ruku sa svojim partnerom rediteljem Andreom Lemerom, koji je, kao pravi džentlmen, ponudio sako da joj ogrne preko ramena dok su se kretali ka izlazu. Njihova sinergija stajlinga i skladni izgled nisu prošli nezapaženo, a par je izazvao brojne uzdahe prisutnih.

Adrijana je još jednom pokazala da, bez obzira na godine, njen stil i šarm ostaju nepromenjeni. Iako je u poslednje vreme bilo dosta spekulacija kada su njene plastične operacije, estetske korekcije i mršavljenje u pitanju, ona je još jednom pokazala zašto je bila i ostala top supermodel. Nedelja mode u Parizu nije samo prilika da se predstave nove kolekcije, već i da se uživa u lepotama koje moda može doneti – a sa ovakvim prisustvom, Adrijana Lima sigurno je ostavila dubok trag i o ovom stajlingu će se pričati dugo.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)