Moda

JELENA ĐOKOVIĆ SE UVUKLA U MALENU HALJINU NA PROSLAVI SPORTISTA! Istakla svoj najlepši adut, izgleda mlađe nego ikad

Supruga tenisera bila je među glavnima.

13.08.2024 10:01

JELENA ĐOKOVIĆ SE UVUKLA U MALENU HALJINU NA PROSLAVI SPORTISTA! Istakla svoj najlepši adut, izgleda mlađe nego ikad
M. M./ATAImages

Jelena i Novak Đoković sinoć su stigli na žurku Olimpijaca. Proslava je trajala do kasno u noć u jednom popularnom restoranu u Beogradu. Sportiste su uveseljavali mnogobrojni pevači poput Milice Pavlović, Milice Todorović, Nikole Rokvića, Danice Crnogorčević i drugih. Svi su se ludo proveli čemu svedoče i fotografije, ali i snimci na mrežama. Među zapaženijima, kada je reč o gostima, bili su Jelena i Novak Đoković, ali i Natalija i Nikola Jokić.

U jednostavnoj beloj haljinici Jelena Đoković je blistala, a osmeh nije skidala sa lica. Takođe, Jelena je imala visoki rep zbog kog je izgledala znatno mlađe. Dok, kada je reč o njenom suprugu on je došao u majici u kojoj je pozdravio narod na balkonu Starog dvora u Beogradu što se dogodilo samo neki sat ranije pre slavlja. 

ST/Dragan Kadić

Jelena Đoković doček sportista

Jelena blistala u haljini A kroja. Inače, prema nekim snimcima koji su osvanula na mrežama možemo da primerimo da su se supruge sportista združile i da su na slavlju lepo i kvalitetno provodile vreme. Očigledno, one su imale mnogo zajedničkih tema.

Takođe, Jelena nije prestajala da igra pa je sa Viktorom Troickim i suprugom skakala i pevala posebno kada je došao di-džej, a očigledno pesma "Tek je 12 sati" im je među omiljenima.

ST/Dragan Kadić

Jelena i Dijana Đoković

Da podsetimo, na Olimpijskim igrama u Parizu Novak Đoković je osvojio zlatnu medelju i pobedio je Karlosa Alkaraza, a košarkaši Srbije su osvojili bronzu što je takođe razlog za slavlje i ponos. Isto, vaterpolisti Srbije su osvojili zlato,kao i Zorana Arunović i Damir Mikec. Srebro je osvojila tekvondistkinja Aleksandra Perišić.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)