Moda

PORUČILA GLAMUROZNU HALJINU, A DOBILA OVO: Bolje da je krpu navukla na sebe jer ovo je skandal (VIDEO)

Evita je na internetu videla predivnu haljinu i poželela je da je ima, ali je i zažalila.

10.07.2024 17:12

PORUČILA GLAMUROZNU HALJINU, A DOBILA OVO: Bolje da je krpu navukla na sebe jer ovo je skandal (VIDEO)
Freepik/wayhomestudio on freepik, Printscreen/TikTok/eviitaa_x

Jedna devojka je ostala u šoku kada je naručila elektronskom poštom glamuroznu haljinu, videvši šta joj je to došlo na kućni prag. 

Iako svaka od nas ima mogućnost da haljinu sebi kupi negde u butiku i tržnom centru, gde uživo može da isproba kako joj stoji, veliki trend poslednjih par decenija je kupovati putem interneta, budući da je veći izbor i cene su vrlo pristupačne. U želji da budemo što autentičnije i drugačije, pohrlimo i mi ka takvoj kupovini želeći da izgledamo poput velikih zvezda i lepotica sa TV ekrana.

Evita, kako se potpisuje na TikTok mreži, objavila je video koji je nasmejao sve, ali i bacio u razmišljanje devojke i žene, vredi li naručivati stvari  na internetu nakon što su videle šta je ova devojka iz Nemačke dobila. Ponesena željom da ima usku haljinu, optočenu zlatnim perlama i pločicama kakvu je videla na manekenki, koja reklamira haljinu za određeni brend, Evita je odlučila da naruči sebi istu, misleći da je haljina i u stvarnosti isto takva.

@eviitaa_x Das ist der absolute Wahnsinn 😂 | Part 1 #fail #funny #comedy #orderonline #onlineshoppingfail @Angelina ♬ Originalton - eviitaa_x

Međutim, kada je odeća stigla na kućni prag, devojka je ostala u šoku. Umesto prelepe atraktivne toalete sa providnom postavom i perlama na torzou i kukovima, koja se reklamirala na sajtu gde je kupovala, ona je dobila običnu improvizovanu haljinu kao sa nekih fuš sajtova.

Odeća je bila daleko lošijeg kvaliteta i jednom rečju - dobila je "fejk" verziju željene haljine. Iako je verovatno bila revoltirana zbog toga što je prevarena i što je novac praktično "bacila", ona se nasmejala čitavoj ovoj situaciji, pokazavši sa čime se mogu suočiti svi kupci putem interneta, ukoliko dobro ne provere sve.

Snimak je privukao veliku pažnju korisnika mreže, a mišljenja je bilo različitih.

- Baš sam se pitala odakle si kupila haljinu sa fotke.

- Kupi nešto što košta preko četiri evra.

- Pa imala si sreće, nije tako loše.

- Kada hodaš, hodaj polako, niko neće primetiti razliku - šalili su se ljudi.

Mnogi su priznali kako je zaista smešna, ali i pomalo tužna situacija u kojoj se devojka našla, savetujući joj da prepravi haljinu u neki kratak šik bodi. Bilo je i onih koji su devojku zamolili da im otkrije prodavnicu gde je kupila kako bi bili na oprezu. Većina se složila da je ovo još jedna lekcija mnogima koji se odluče da nasumično daju novac za neproverene stvari putem onlajn kupovine.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)