Moda

UVIJA SE I VALJA PO PODU POPUT SIRENE: Teja Dora ostavlja bez daha novom provokacijom! (FOTO)

Pevačica je privukla veliku pažnju objavom na mrežema.

04.07.2024 16:01

UVIJA SE I VALJA PO PODU POPUT SIRENE: Teja Dora ostavlja bez daha novom provokacijom! (FOTO)
Printscreen/Instagram/iamteyadora

Teya Dora, koja je predstavljala Srbiju ove godine na Evroviziji u Švedskoj, na muzičkoj sceni se probila sjajnim glasom, egzotičnim likom, ali i provokativnim stajlinzima. 

U nizu objava koje često deli na Instagramu, jedan post je posebno privukao pažnju. Pevačica je pozirala u dugoj, tesnoj, crnoj svetlucavoj haljini koja savršeno ističe njenu figuru. Poput prave sirene atraktivna crnka se uvijala i valjala po podu pored improvizovane ogromne školjke mameći uzdahe svojih pratilaca. Kompletan stajlin Teya je upotpunila dugom, raspuštenom kosom i šiškama koje su dodatno naglasileegzotičnu lepotu njenog lica. 

Na Tejine njene fotografije niko nije ostao ravnodušan, a u odeljku za komentare mlada pevačica je dobila samo pohvale i pozitivne reakcije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TEYA DORA (@iamteyadora)

- Magična.

- Ona je sopstvena umetnost.

- Boginja mora...vau!

- Naša sirena.

- Osoba na kojoj crno stoji najbolje, izgledaš kao boginja - bili su neki od komentara.

Jedan od najupečatljivijih komentara koje je ona dobila bio je od jednog njenog pratioca, koji je priznao da Teja ne samo što je prelepa, već je kako kaže i "umetnička duša i inspiracija".

- Dišem duboko, srce jako lupa i usta su mi otvorena, ali ne zbog ove vrućine nego što se toliko oduševim kada te vidim. Samo prave umetničke duše shvatiće moje reči u potpunosti, jer većina budimo realni, gleda pre svega fizički izgled koji je super, međutim ti imaš ono nešto što daje čoveku snagu da pokuša da uradi i što nije smeo. U tvojim pesmama čovek pronađe motivaciju da se bori, čak i kad misli da je gotov - napisao je jedan njen obožavalac.

Podsećamo, Teya je imala impozantan nastup u Evroviziji sa numerom "Ramonda", a u konačnom plasmanu završila je na 17. mestu. 

Teya je jedna od maldih srpskih pevačica koja osvaja svojim orginalnim stavom i muziko0m. Njena numera "Džanum" je prošle godine takođe ostvarila veliki uspeh i milionske preglede TikTok.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)