Moda

NARUČILA JE FARMERKE ZA MUŽA, A KADA SU STIGLE OSETILI SU NEŠTO U NJIHOVOM DŽEPU! Usledio je šok, a onda su oboje odmah pojurili ka telefonu!

Pantalone su bile potpuno nove sa etiketom i stigle su iz radnje, ali njihov džep nije bio prazan.

13.12.2022 13:08

NARUČILA JE FARMERKE ZA MUŽA, A KADA SU STIGLE OSETILI SU NEŠTO U NJIHOVOM DŽEPU! Usledio je šok, a onda su oboje odmah pojurili ka telefonu!
Foto: Shutterstock

Jedna Amerikanaka sa Stent Ajlanda naručila je iz radnje poznatog brenda u Sjedinjenim Državama par farmerica za supruga, želeći da ga obraduje pred predstojeće novogodišnje i božićne praznike. Međutim, kada su pantalone stigle i kada je oduševljeni suprug uzeo da ih isproba, usledilo je iznenađenje kakvom se nije nadao. 

Obukao je farmerke i gurnuo ruku u džep, a ubrzo potom je u njemu napipao nešto neobično.

pexels.com

Žena je kupovinom farmerki želele da supruga obraduje lepim poklonom  

Farmerke sa etiketom

Kako je za američke medije ispričala Džin Vlahopulitis, njen suprug je džepu potpuno novih farmerki pronašao burmu. 

- Muž je iznenađeno uzviknuo: "Pogledaj, pronašao sam nečiju burmu u džepu".  Mislila sam da se šali. Međutim, sa unutrašnje strane prstena stajao je ugraviran potpis i odmah nam je bilo jasno da je on nečije vlasništvo - ispričala je Džin.

Ono što ju je posebno zbunilo jeste što su farmerke koje je poručila za supruga bile potpuno nove, sa sve etiketom.

Odmah su stupili u kontakt sa poslovođom radnje iz koje je Džin naručila farmerice i saznali su da su pantalone stigle iz njihove prodavnice u Virdžiniji.

Pixabay.com

Džin je farmerice naručila iz radnje sa muškom garderobom

Traže vlasnika burme

Džin i njen suprug pokušavali su da odgonetnu kako je prsten dospeo u par novih farmerki.

- Zaključili smo da je burma jednostavno skliznuo sa prsta nekoj mušteriji koja je isprobavala pantalone, a da to nesrećni čovek verovatno nije ni primetio. Ili je burma nekog radnika koji je pakovao robu. Sve u svemu nadamo se da će publicitet koji je dobila naša priča doći do vlasnika burme i da će nam se javiti da mu je vratimo - dodala je Džin.

Ona je svesna da su šanse za to veoma male, ali ne gubi nadu da će burmu vratiti vlasniku. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)