Moda

OVAKO ZAPRAVO TREBA NOSITI TORBICU S VELIKIM KAIŠEM! Trik koji će oduševiti mnoge mlade dame

Torbice s velikim kaišem se ne moraju nositi samo preko ramena, već i oko struka, a evo kako.

20.11.2022 19:30

OVAKO ZAPRAVO TREBA NOSITI TORBICU S VELIKIM KAIŠEM! Trik koji će oduševiti mnoge mlade dame
Printscreen/Tiktok/iconiccpinkk/

Puni ormari svega i svačega, a žene ipak nikada nisu potpuni zadovoljne i uvek izgovaraju onu čuvenu rečenicu: "nemam šta da obučem". Isto to važi i za aksesoar, iako kod svake žene možete naći barem četiri dobre torbe, ali su one i pored toga u stanju da kupuju još kako bi što bolje upotpunile svaki svoj stajling.

Ipka, u potrazi za novim idejama, a kako ne bi bespotrebno zatrpavale garderober, pojedine dame eksperimentišu, pa neka dobra rešenja nesebično dele s drugima na društvenim mrežama. Tako je jedna korisnica TikToka po imenu Munera, isprobala trik koji je podelia jedna devojka, pokazujući kako da se mala torba koja inače ide preko ramena iskoristi na drugačiji način.

Osim toga što se  nosi preko ramena s dugačkim kaiščićem, opšti trend, naročito među mladima, jeste da se torba može nositi i oko struka. Da ne biste davali dodatni novac, Munera je pokazala kako je uspela da malu elegantnu torbu pretvori u prateći aksesoar u neobaveznom i opuštenom stilu. Dosetljiva devojka je navukla torbicu preko sebe i spustila je u visini struka, te jednim potezom ruke od kaiša napravila manji obruč kroz koji je provukla tašnicu. Rezultat je fenomenalan.

- O Bože.....nema šanse...moram to da probam - 

- Vau...kul -

- Ovo zaista izgleda preslatko - 

- Mislim da sam suviše debela za ovo -

- Kako si to uspela? - komentarisali su pratioci.

Iako su žene bile oduševljene jednostavnim trikom i inovativnošću, druge su se razočarale te rekle da nije to za krupnije dame i da se neće snaći s torbicom ako je u tom položaju.

Međutim, za one koje imaju širi struk, najbolji način da navuku torbicu na ovaj način jeste da je postave na gornji najuži deo struka. Poželjno je na torbici imati kaiš koji se podešava i po mogućnosti smanjuje i povećava.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)