Moda

POKAZALA HALJINU ZA VENČANJE I ZGROZILA LJUDE! Ona više otkriva nego pokriva, grudi su iscurile, da li biste vi ovo ikada obukli? (VIDEO)

Iako nije mlada, Lejsi Džejd Kristi odlučila je da nosi belu haljinu kao gošća na jednom venčanju, što je razbesnelo ljude na društvenim mrežama.

09.11.2022 17:16

POKAZALA HALJINU ZA VENČANJE I ZGROZILA LJUDE! Ona više otkriva nego pokriva, grudi su iscurile, da li biste vi ovo ikada obukli? (VIDEO)
Printscreen/TikTok/laceyjadechristie

Kada smo pozvani na nečije venčanje posebno nas okupira pitanje šta da tom prilikom obučemo. Ženama je najteže jer koliko god želele da budu u centru pažnje, jasno je da je mlada ta kojoj tog dana pripada glavna uloga, te nikako nije u redu "takmičiti se" sa njom. Ipak, jedna žena je pokušala upravo to - da zaseni mladu i to je podelila sa svojim pratiocima na TikToku. Ono što je, međutim, skandalozno jeste činjenica da je ona to pokušala da uradi na krajnje neukusan način.   

Reč je o Lejsi Džejd Kristi koja je pratiocima na popularnoj društvenoj mreži pokazala svoju belu haljinu za koju je bila sigurna da je odličan izbor. I dok je uz tu kreaciju, koja je više otkrivala nego pokrivala, ona pokušavala da uklopi neke ekstravagantne detalje poput zelenih cipela na štiklu, neonskih noktiju i roze torbe, većina korisnika ostala je zapanjena njenim autfitom. Mnogi su kao iz topa istakli da nikako nije prikladno nositi tako nešto na venčanju

- Belo je predviđeno samo za mladu -

- Lepa je haljina ali mislim da nije prikladna da se u njoj pojavite na venčanju - 

- Ovo je užasan izbor. Nemoj oblačiti belo, sredi svoj dekolte i budi sa stilom. Ovo je jezivo -

- Ne, ne... na svm nivoima ne - komentarisali su njeni pratioci.

I dok su joj jedni govorili kako belo nije predviđeno ako se ne udaje ona, drugi su joj upućivali kritike na račun samog modela haljine, te poručili da ona previše otkriva i da treba zadržati dozu misterioznosti. Devojka je bila revoltirana time, te je u međuvremenu isključila mogućnost da se komentariše na jednom video snimku, međutim, otvorila je diskusiju na drugim objavama, istakavši hejterske poruke koje je dobila na račun svog izgleda. Ona je rekla kako može da nosi štagod želi i da je to njen izbor, te da je zastarela tradicionalna verovanja ne zanimaju.  

I dok je ona odgovarala na pojedine komentare neodobravanja i prozivanja, zadovoljno je i sa samopouzdanjem pozirala u ogledalu ispijajući crveno vino i plazeći se u kameru.

Bilo je, međutim, i onih koji su je podržali govoreći kako izgleda sjajno i da treba da obuče ono u čemu se oseća lepo i samopouzdano, te da su oni koji ružno komentarišu zapravo na nju ljubomorni. Devojka je u opisu jednog videa napisala "ne izvinjavam se za svoje telo". Međutim, pratioci su pokušavali da budu iskreni do kraja.

- Ne moraš da se izvinjavaš za to, ali ni da se tako obučeš - zaključio je jedan od korisnika. 

Bonus video:

Komentari (1)

Lilu

10.11.2022 11:43

Ova žena je oličenje prostote i aljkavosti. Nju je jezivo gledati koliko je nezdravo izobličena. Haljina je nebitna.