Moda

DA LI MOŽETE DA ZAMISLITE DA IMATE KAPUT OD STAROG ĆEBETA? Evo čega se dosetila jedna influeserka, ovo izgleda neverovatno! (VIDEO)

Pogledajte na koji način jedna devojka od starog prekrivača pravi savršene odevne komade za predstojeće hladne dane.

04.11.2022 20:30

DA LI MOŽETE DA ZAMISLITE DA IMATE KAPUT OD STAROG ĆEBETA? Evo čega se dosetila jedna influeserka, ovo izgleda neverovatno! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/an_erin

Iako će mnogi u prvi mah pomisliti kako ona prostire ćebe po krevetu i sprema se za spavanje, nije tako. Naime, jedna devojka na TikToku koristi tu vrstu pokrivača kako bi napravila odevni predmet i to onaj za koji mnogi svake zime plaćaju minimum 100 evra kako bi ih utoplio tokom zimskih dana.

Ta influenserka pokazuje svoje umeće u šivenju zimske garderobe i to ručno. Samo pomoću makaza, velike igle i dekorativnog konca kojim uokviruje kapute ona stvara neverovatne kreacije. Nije poznato koliko joj je vremena potrebno da tako nešto uradi, ali ako je suditi po snimcima to joj veoma lako ide od ruke.

Nakon što kaput iskroji, iseče materijal i oiviči ga dekorativnim koncem, devojka pegla kragne kako bi se njen zimski ogrtač što bolje definisao. I evo kako to u stvari izgleda.

@an_erin If I were to have told lil @an_erin she'd be given a partnership with #fiskars she wouldn't believe it! #ad I grew up seeing Fiskars since the dawn of my fashion life back in Provo, Utah in the isles of craft stores. And what an honor to be part of their ReNew story in repurposing something old and bringing it to life in a different way! I got this blanket at Rose Bowl flea, and I love how it came out! Click the link in my bio to get your own pair of ReNew scissors. #fiskarspartner #fiskarsrenew ♬ Sky Aesthetic - Tollan Kim

Njeni pratioci su oduševljeni tim izumom, te joj poručuju da nema ništa bolje od sopstvene dizajnirane odeće. Uz to, čini se da ona na taj način uštedi veliku količinu novca.

- Predivno! Pravi pogodak! -

- Ti si tako neverovatan umetnik -

- Stvarno kul. Sviđa mi se. Toliko si talentovana - poručili su joj pratioci.

U drugom videu pokazala je način na koji izrađuje i kroji kapute koristeći staru ćebad.

@an_erin Eeeeee made a tutorial on how to my a blanket coat with a vintage blanket! #diy #handsewn #vintagefashion #vintageupcycle #fashionart ♬ CRAFT - OFEKNIV

Devojka je pokazala da je napravila nekoliko takvih komada, a ljudima se posebno dopao način na koji je to iskombinovala i uklopila u svoj stajling. Poručili su joj da patentira svoju odeću jer nije u redu da joj ideju kradu drugi za tako divne i inventivne kreacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)