Lice

RIJALITI ZVEZDA LEŽI NEPOMIČNO U ZAVOJIMA: Neprepoznatljiva nakon plastične operacije, da li je ovo ista osoba?!

Ona i ćerke podržava da promene fizički izgled i odu "pod nož".

22.10.2024 22:30

RIJALITI ZVEZDA LEŽI NEPOMIČNO U ZAVOJIMA: Neprepoznatljiva nakon plastične operacije, da li je ovo ista osoba?!
FARRELL / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Britanska rijaliti zvezda Don Vord je pre nekoliko meseci imala finansijskih problema zbog čega je morala da proda svoju vilu. Sada, odlučila je da sve izazove ostavi po strani i da se posveti sebi. Ona je odlučila da se potpuno promeni, ali u fizičkom smislu. Uložila je ogroman novac kako bi odradila fejslifting, a kako je ranije isticala obe ćerke je podržala da urade plastičnu operaciju grudi i promene sve što žele na sebi.

- One su odrasle devojke, i obe su bile nezadovoljne svojim grudima. Interesantno je da su odvojeno odlučile da ih povećaju, ali su me obe konsultovale. Odvela sam ih kod plastičnog hirurga i bila sa njima kroz ceo proces - rekla je Don jednom prilikom o operacijama svojih ćerki.

Printscreen/Instagram/dawnward4

Britanska rijaliti zvezda Don Vord odlučila da se operiše

Da podsetimo, ona je postala poznata javnosti kada je učestvovala u programu "Prave domaćice iz Češira".

Don je nakon zahvata pokazala javno kako joj izgleda lice. Pozirala je vidno otečena i sa koncima, dok je na glavi imala zavoje. Na sebi je imala traku preko obraza i ispod brade. Njena plava kosa bila je skupljena u punđu, a na slikama je delovala umorno, ali zadovoljno.

- Ovo je drugi dan od zahvata, lice mi je stvarno zategnuto. Očigledno, ovo je moj najgori dan - rekla je ona.

Don je priznala da je bila preplavljena komentarima fanova koji su se pitali zašto je uopšte osetila potrebu da uradi nešto na licu. Ona je insistirala da želi samo da zadrži mladost estetskom hirurgijom i nema drastične promene.

- Ne menjam način na koji izgledam, samo želim da izgledam kao svežija verzija sebe. Mnogo mojih prijatelja je to uradilo. Samo da se malo osvežim, pa izvolite - napisala je ona.

Ona trenutno živi u Dubaiju sa svojim bivšim suprugom fudbalerom Ešlijem Vordom, dok su joj neprestano za petama banke i računi.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)