Lice

ŠOK, ISPLIVALA MELANIJINA FOTKA IZ MLADOSTI, NIKO JE NE BI PREPOZNAO: Šta je to uradila s licem - pita se ceo svet?! (FOTO)

Čuveni plastični hirurg uradio je detaljnu analizu lica supruge Donalda Trampa, koristeći u te svrhe fotografiju iz njene mladosti na kojoj malte ne ne liči na sebe.

15.10.2024 11:08

ŠOK, ISPLIVALA MELANIJINA FOTKA IZ MLADOSTI, NIKO JE NE BI PREPOZNAO: Šta je to uradila s licem - pita se ceo svet?! (FOTO)
CQ-Roll Call / ddp USA / Profimedia

Melanija Tramp, bivša prva dama i supruga Donalda Trampa, našla se u centru pažnje zbog spekulacija o svojim estetskim intervencijama. U novim memoarima s nazivom "Melanija" (Melania), objavljenim 8. oktobra, ona se osvrće na različite aspekte svog života, uključujući podršku pravima na abortus. Međutim, ono što je medijima posebno interesantno jeste da ona i dalje negira da je ikada imala plastične operacije.

Ipak, dr Geri Linkov, istaknuti plastični hirurg iz Njujorka, procenjuje da je Melanija potrošila oko 203.000 dolara na razne estetske korekcije.

Njegova analiza uključuje operaciju nosa, filere, botoks, pa čak i zatezanje lica, a sve to sugeriše na transformaciju njenog izgleda tokom godina.

U videu na Youtube platformi, koji je privukao veliku pažnju i ima 350.000 pregleda, dr Linkov prikazuje Melanijine fotografije iz 1987. kada je imala samo 17 godina. Ističe njene prirodne karakteristike, ali upoređujući slike iz različitih perioda njenog života, sugeriše da su neki aspekti njenog izgleda promenjeni.

Prema njegovim procenama, operacija nosa se desila negde oko 1998. godine, a otad su se, čini se, dogodile i druge intervencije. Melanijine usne su se činile punijim, što dr Linkov pripisuje mogućoj upotrebi kolagena ili silikona pre nego što su fileri postali odobreni.

U analizi njenog izgleda u četrdesetim godinama, dr Linkov primećuje promene koje ukazuju na moguće zatezanje lica i upotrebu botoksa. Međutim, naglašava da su mnogi od ovih zahvata spekulativni i da je teško doneti konačne zaključke bez njenog priznanja.

Tanjug/AP

Melanija Tramp ovako izgleda danas

Melanija je ranije izjavila da je "protiv botoksa" i "protiv filera", naglašavajući da se brine o svojoj koži i telu prirodnim putem. Dok neki stručnjaci sumnjaju u njene tvrdnje, dr Geri Motiki, drugi plastični hirurg, veruje da su mogući neki manji zahvati, kao i operacija nosa.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)