Zanimljivosti

PROGOVORILA BIVŠA DEVOJKA TRAMPOVOG NAJMLAĐEG SINA: Ništa nije prećutala, a šta je tek rekla za njegovog oca i Melaniju... (FOTO)

Oni su zajedno išli u elitnu srednju školu, a Medi je otkrila i zašto su raskinuli.

13.10.2024 10:58

PROGOVORILA BIVŠA DEVOJKA TRAMPOVOG NAJMLAĐEG SINA: Ništa nije prećutala, a šta je tek rekla za njegovog oca i Melaniju... (FOTO)
MEGA / The Mega Agency / Profimedia, Instagram/maddie_r_j

Bivši američki predsednik Donald Tramp (78) ima petoro dece. Najmanje poznat javnosti je njegov najmlađi sin Baron koga je dobio u braku sa Melanijom Tramp. Taj mladi dvometraš je nedavno proslavio osamnaesti rođendan i ove jeseni je krenuo na koledž, ali o njegovom životu se praktično nije znalo ništa. Sve do sada.

Naime, da društvenim mrežama se oglasila Tiktokerka Medi koja tvrdi da je ona Baronova bivša devojka iz srednje škole i kao dokaz za to je postavila njihove zajedničke fotografije u vreme kad su bili srednjoškolci. I ona je poput Donaldovog najmlađeg sina pohađala elitnu gimnaziju "Preparatory School" u Njujorku, nedaleko od Menhetna. 

- Za one koji pitaju, da, ja sam išla u školu sa Baronom Trampom i on je bio moj prvi dečko. Kada je Tramp izabran za predsednika Baron je ceo naš razred odveo u Belu kuću - prisetila se Medi.

Kao dokaz ona je postavila fotografije sa Baronom iz srednje škole, kao i iz vremena kada je upoznala tadašnjeg predsednika Trampa. Kako je ispričala, osim što su posetili Belu kuću Baron ih je vodio i u Njujork. 

- Sori, devojke, on je moj - napisala je u snimku Medi uz fotografije sa Baronom kad su bili deca. 

O samom Baronu Medi je imala samo reči hvale tvrdeći da je on najbolji i najlepši. Lepe reči imala je i za njegovog oca Donalda i majku Melaniju.

Putevi su im se razišli nakon završene srednje škole, Baron se vratio u Njujork, a Medi je upisala fakultet u Koloradu, piše Daily Mail.

Trampov najmlađi sin je upisao Univerzitet u Njujorku (NIU) gde će pohađati Stern School of Business, jednu od najboljih poslovnih škola u zemlji. 

Njegov dolazak na ovaj koledž izazvao je različite reakcije strudenata. Bilo je onih koji su smatrali da je on ličnost za sebe nezavisno od svojih roditelja, ali i onih koji kažu da se s njim nikad ne bi družili.

- Zaista mi je žao zbog njega, on nije izabrao ovaj život - 

- Njegov tata je njegov tata i on je ličnost za sebe, neću da osuđujem, posebno što ne poznajem čoveka -  

- Naravno, ko ne bi želeo da bude prijatelj s Trampom? - 

- Moja mama će hteti da se udam za njega - bili su samo neki od komentara studenata koji su na fakultetu sa Baronom Trampom.

Podsetimo, nedavno je osamnaestogodišnjak bio meta medijskih napada i optužbi da ima autizam, zbog čega se oglasila njegova majka Melanija i sve to negirala. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)