Lice

PAMELA JEDNO PRIČA, DRUGO RADI: Digla ruke od šminke, pa se pojavila skockana sa dijamantima i crvenim karminom! (FOTO)

Zasijala na crvenom tepihu Filmskog festivala u San Sebastijanu.

29.09.2024 17:10

PAMELA JEDNO PRIČA, DRUGO RADI: Digla ruke od šminke, pa se pojavila skockana sa dijamantima i crvenim karminom! (FOTO)
Credit: ANDER GILLENEA / AFP / Profimedia

Glumica Pamela Anderson (57), poznata je po tome što je poslednjih godina negovala isključivo prirodni izgled i često se na crvenom tepihu pojavljivala u svedenijim odevnim kombinacijama, bez trunke šminke i frizure. Ipak, izgleda da je odlučila da prekrši sopstvenu reč, jer je nedavno na premijeri filma "The last showgirl" (Poslednja plesačica) u na 72. Filmskom festivalu u San Sebastijanu, Španiji, zasijala u elegantnoj bebi roze haljini uz svedenu šminku i upečatljiv crveni karmin.

Glumica je, iako pri kraju šeste decenije, na crvenom tepihu očarala publiku noseći roze haljinu sa plaštom, a njen izgled upotpunjen je dijamantskim brošem koji je isticao prorez na dekolteu. Iako je prethodno izbegavala šminku, za ovu priliku je odabrala suptilan izgled, dok je upečatljiv bio crveni karmin, a njena plava kosa bila uredno podignuta u sofisticiranu punđu.

 

 

Kompletan izgled dopunile su dijamantske minđuše, a glumica je na svom Instagram profilu podelila trenutak dolaska na crveni tepih, označivši brend nakita Pandora.

Njen novi film "The last showgirl", koji je režirala Đija Kopola, premijerno je prikazan ranije ovog meseca na Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu. 

- Hvala Sen Sabastijanu na pozivi, divno je biti deo tima i filma kao što je "The last showgirl" - istakla je glumica.

 

 

Početkom godine najavljeno je da će Pamela glumiti u rimejku popularnog filma iz osamdesetih godina, što dodatno potvrđuje njen povratak na veliku scenu.

- Pamela Anderson donosi poseban sjaj u film Đije Kopole. Oduševljeni smo što ćemo ovaj film plasirati u konkurenciju za prestižne nagrade - izjavili su predstavnici filmskog projekta.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)