Lice

ŽIVEO ČIKA PLASTIČAR! Severinini rezovi će vas ŠOKIRATI, a i ove fotografije! Želi da bude kao Sonjina Sofija? (FOTO)

Pevačica sada izgleda 20 godina mlađe, sličnija je ćerki srpkog pevača nego sebi.

28.08.2024 10:01

ŽIVEO ČIKA PLASTIČAR! Severinini rezovi će vas ŠOKIRATI, a i ove fotografije! Želi da bude kao Sonjina Sofija? (FOTO)
ATA images

Pevačica Severina Vučković ne prestaje da niže skandale, od razvoda, eksplicitnog snimka, još jednog razvoda…Ona ima 52 godine i iza sebe nekoliko korekcija kojim je ulepšala fizički izgled. Pomoću plastične hirurgije sredila je lice, a neki misle da nije izostalo ni podizanje grudi. Ipak, to ne možemo da tvrdimo, a jednom prilikom je istakla da je od plastičnih opercija uradila samo nos i to na nagovor doktora.

- Sa 20 godina sam operisala nos, nagovorio me je doktor. Nije bio grbav ni ružan. Dođe ti tip i kaže: "Ja bih malo taj nos sredio" i ja mu dam svoj nos. Na nosu sam stala, imala sam problem s disanjem posle operacije, ne pre. Ali je lepši nego moj rođeni. Što jest, jest - rekla je svojevremeno hrvatskim medijima Severina.

Printscreen/Youtube

Ovako je Severina izgledala nekada

Na jednom profilu na Instagramu pojavila se njena fotografija, a komentari su se samo nizali i to negativni.

- Živeo čika plastičar.

- Svakako nije lepa žena.

- Sad izgleda top, a kad je bila mlađa ni prosek.

- Sve su postale silikonske lepotice.

- Ista Željkova Sofija - samo su neki od komentara ispod pomenute fotografije.

Takođe, izvor je jednom prilikom otkrio šta je prošla kako bi došla do današnjeg izgleda.

- Pevačica nikada nije bila zadovoljna time što joj je nos po njenim kriterijumima veliki i debilji. Prvi put ga je operisala dve godine nakon punoletstva. Majka joj nije dozvolila pre toga. Zapravo, dogovor je bio da napuni 21 godinu i da tada izvrši intervenciju. Međutim, ona nije mogla da čeka pa je to uradila čim je napunila 20. Ipak, nije bila zadovoljna, pa je posle nekoliko godina ponovo uradila korekciju. Treći put je bilo posle porođaja, a pre nekoliko godina je imala poslednju četvrtu operaciju. Sve je to radila zbog straha da joj je nos preveliki naspram lica i jagodica koje naročito voli da istakne. Sada je zadovoljna kako nos izgleda - priča izvor blizak pevačici. Seve izbegava javno da priča o estetskim intervencijama, ali je jednom prilikom priznala šta je radila na sebi - tvrdi izvor, prenosi Pink.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Srb VIP (@srbija.v.i.p)

 

Upravo, na fotografiji iznad, Severina nakon operacija liči na Sofiju Šašić, ćerku Sonje Vuksanović i Željka Šašića koja danas važi za jednu od traženijih u sferi digitalnog sveta.

 

 

Ona je manekenka i model, a izuzetno je lepa i zgodna. Očigledno, fotografija desno je izuzetno prerađena, jer na drugima ne liče ni približno.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)