Zanimljivosti

PEVAČICA IZVUKLA MAKAZE NA NASTUPU, PUBLIKA PREPLAŠENO GLEDALA: Uhvatila je kosu i krenula da seče - skandalozan snimak

Uz to je imala i jaku poruku.

28.08.2024 08:30

PEVAČICA IZVUKLA MAKAZE NA NASTUPU, PUBLIKA PREPLAŠENO GLEDALA: Uhvatila je kosu i krenula da seče - skandalozan snimak
Printscreen/Instagram/lusia_chebotina

Lusija Čebotina je ruska kantautorka koja se bavi muzikom od tinejdžerskih godina. Rođena 1989. godine, Lusija je uvek bila strastvena prema muzici, ali je tek sa sedamnaest godina odlučila da nastavi profesionalnu karijeru. Od tada je izdala nekoliko albuma i sarađivala sa umetnicima kao što su Julija Volkova i Sergej Lazarev. Njenu muziku karakterišu moćni vokali i emotivni tekstovi.

Lusija je rođena u Moskvi i od malih nogu je bila izložena muzici iz celog sveta, što je oblikovalo njene muzičke sklonosti i ukuse. Sa sedam godina počela je da pohađa časove klavira koje je nastavila šest godina. Tokom ovog perioda, takođe je razvila interesovanje za pevanje i počela je da nastupa u lokalnim emisijama talenata i takmičenjima. Godine 2006, sa sedamnaest godina, Lusija je odlučila da ozbiljno shvati svoju muzičku karijeru i počela je da piše sopstvene pesme. Takođe je počela da radi sa producentima i drugim muzičarima na snimanju sopstvenih pesama. Godine 2008. objavila je svoj debi album "Dreams" (Snovi), koji je bio dobro prihvaćen od strane fanova i kritičara. Sledeće godine objavila je svoj drugi album "Tonight" (Večeras) koji je bio još uspešniji od prvog. 

U međuvremenu je postala popularna na Instagramu i prati je dva miliona ljudi. Ipak, njen novi potez je iznenadio mnogobrojne fanove. Tokom jednog nastupa, pevačica je izvadila makaze i krenula sama sebi da seče kosu, pa ju je bacila. Kratko je poručila na Instagramu:

- Nova ljubav, nova ja.

Ljudi su komentarisali da su ovo verovatno ekstenzije te da sigurno nije isekla svoju kosu.

- Ne smeta mi da ošišam ekstenzije.

- Ma ovo su ekstenzije sigurno.

- Uradila je nemoguće - pisali su ispod njenog videa.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)