Lice

SLAVNA GLUMICA STIGLA U SARAJEVO I SVI KOMENTARIŠU SAMO OVO: Nikad ovako nije izgledala, publika se našla u čudu (FOTO)

Da li je promena vidna?

20.08.2024 15:00

SLAVNA GLUMICA STIGLA U SARAJEVO I SVI KOMENTARIŠU SAMO OVO: Nikad ovako nije izgledala, publika se našla u čudu (FOTO)
ANNE-CHRISTINE POUJOULAT / AFP / Profimedia

Holivudska glumica Meg Rajan stigla je u Sarajevo, gde će večeras biti uručeno Počasno srce Sarajeva. Rajanova je već bila gošća Filmskog festivala u Sarajevu 1999. godine, kada je prikazan njen film "Imaš poruku" (You've Got Mail). Ovo ostvarenje će ponovo biti prikazano na jubilarnom 30. izdanju festivala, što predstavlja poseban povratak glumice u grad.

Pre nego što će joj biti dodeljeno priznanje, Meg Rajan je održala masterklas na kojoj je reditelju Danisu Tanoviću otkrila mnoge tajne o snimanju romantičnih komedija, žanra u kojem se proslavila.

- Održala sam obećanje, vratila sam se ovde posle 25 godina - rekla je glumica na početku.

Rajanova je poznata po ulogama u filmovima poput "Kad je Hari sreo Sali", "Stigla vam je pošta" i "Besani u Sijetlu", koji su postali klasici romantične komedije. Na masterklasu je otkrila detalje o snimanju scena u ovom žanru, pružajući uvid u proces stvaranja magije koja je osvojila publiku širom sveta.

- Sve to je, inače, potpuno napisano. Nema nijednog dela koji je improvizovan. Ali to je ono što je fascinantno jer imaš stvarno dobar osećaj. U romantičnim komedijama obično imamo scene koje traju od 90 sekundi do dva minuta. To je najduža scena u filmu - rekla je glumica.

Foto: Abaca Press / Alamy / Alamy / Profimedia

Da li se Meg Rajan podvrgla plastičnim operacijama

Iako je ova glumica prava lepotica, mnogi misle da se podvrgla plastičnim operacijama i tako "doterala" svoj fizički izgled. Glumica je zbunila fanove svojim promenljivim izgledom tokom godina. Meg nikada nije potvrdila glasine da je otišla pod nož, ali je progovorila o procesu starenja holivudskih glumica pre nekoliko godina.

- Postoje važniji razgovori od toga kako žene izgledaju i kako stare - rekla je ona za strani magazin pre devet godina i dodala:

- Volim svoje godine. Trenutno volim svoj život. Volim osobu koja sam postala, ona u koju sam evoluirala.

Na pitanje o plastičnim operacijama samo je kratko odgovorila:

- Iskreno, ne obraćam mnogo pažnje. Danas u svetu postoji mnogo mržnje. Tako je lako suditi.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)