Ostali ljubimci

DANICA MAKSIMOVIĆ NIKAD VRELIJA, U ŠORTSU I PROVIDNOJ MAJICI: Mazi opasna morska stvorenja, fanovi zabrinuti! (FOTO)

Glumica ne preza ni od čega: "Moja ljubav prema njima je ogromna!"

19.08.2024 22:05

DANICA MAKSIMOVIĆ NIKAD VRELIJA, U ŠORTSU I PROVIDNOJ MAJICI: Mazi opasna morska stvorenja, fanovi zabrinuti! (FOTO)
Instagram-danymaksi

Čuvena srpska glumica Danica Makisimović (71) zagazila je u osmu deceniju života, ali i dalje izgleda upola mlađe. I dok joj žene zavide na mladalačkoj figuri, izgledu i energiji, muškarci su i dalje opčinjeni ovom fatalnom ženom. Poznato je koliko ona voli tople dane, prirodu i more, pa je trenutne tropske temperature rešila da ponovo provede na moru.

Prethodnog puta boravila je na crnogorskom primorju dok je sada otputovala na Maldive. Ovoga puta društvo su joj pravila veoma neobična stvorenja, a u pitanju su morske raže. Poznato je da se one odlikuju veoma spljoštenim telom i proširenim grudnim perajima koja leže sasvim sa strana tela, čime doprinose da im telo izgleda još šire. Imaju oblik lista ili ploče, ali pojedine vrste mogu biti veoma opasne. Naime, neke vrste raža na leđima ili na repu imaju otrovnu bodlju koja im služi za odbranu. Druge vrste poseduju električni organ koji može izazvati prilično snažan električni udar na eventualnog napadača.

Instagram-danymaksi

Danica Maksimović

Međutim, budući da ih je glumica uporno na neki način milovala, a kasnije su joj se u tome pridružile i prijateljice, izgleda da je ova vrsta raža bila bezopasna. Ipak, potrebna je izvesna hrabrost da bi se nežno mazilo sa ovom vrstom morskih stvorenja. 

Danica je za tu specijalnu priliku obukla teksas šorts, kao i belu majicu kratkih rukava, koja joj je bila cela mokra, pa se ispod video i gronji deo pink kupaćeg kostima. Glumica je delimično pokvasila i dugu plavu kosu, dok je imala naočare za sunce i neizostavni crveni karmin. Teško da bi joj iko dao godine koje ponosito nosi, budući da izgleda bar dve decenije mlađe.

- Moja ljubav prema ražama zaslužuje da je podelim sa vama, dragi prijatelji! Verujem da ćete se složiti da bi bila šteta da ostanu u galeriji - napisala je ona uz objavu.

 

 

Fotografije su u rekrodnom roku dobile više od 4.000 sviđanja, dok su se komentari ređali, a većina je brinula da sve prođe bezbedno.

- Bila bi šteta velika da ovo nismo videli!

- Vau, vrlo hrabro, verovatno su malo pitomije, ali ipak čuvajte se. Divno je iskustvo, ali posle Australijanca koji je ceo svoj život bio u vodi sa njima, oprez… nećemo negativno, važno je da ste iskusili i to više puta, uživajte.

- Divne su, ali čuvajte se, nisu one baš naivne.

- Ženo, pazite se, imaju opasan rep i bodlje!

- Divim vam se Danice ! Posle uboda raže u srce onog čuvenog Australijanca ja ih ne volim. Oprez!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)