Lice

"VRATITE NAM OVE MUŠKARCE!" Žene videle snimak iz '97 i potpuno se raspametile, pitaju se gde su ovakvi frajeri nestali?

Mnoge žene kažu da su elegancija i muževnost nestali.

19.06.2024 13:54

"VRATITE NAM OVE MUŠKARCE!" Žene videle snimak iz '97 i potpuno se raspametile, pitaju se gde su ovakvi frajeri nestali?
Instagram/printscreen/venceele

Iako za žene važi da su "lepši pol", pred lepim i atraktivnim muškarcem nijedna žena ne može da zažmUri, a svaka od nas će priznati ako je njen partner lepši od nje. Muškarci su oduvek smatrani jačim polom i zaštitnicima na koje se žene oslanjaju. I oni su privlačili pažnju kao što su i žene, jedino sto su se stilovi oblačenja, nošenja frizure menjali s godinama.

Naše ulice su i danas preplavljene prelepim muškarcima poput onih iz časopisa i jači pol vodi više računa o sebi nego pre, ali mnogim ženama su ipak nostalgiju probudili frajeri iz prošlog veka. Nekad prefinjeni a muževni, elegantni muškarci šetali su i na ulicama i na pistama, a to dokazuje jedan snimak sa Valentino revije iz 1997. godine. Toga, kako barem komentari ispod snimka govore - više nema.

Ako je suditi po onome što su žene rekle, draži su im bili ozbiljni frajeri u odelima sa strogošću i elegancijom koju su nosili. Sa druge strane, mnoge žene će potvrditi da su muškarci ostali jednako lepi, ali da su neki izgubili pojam o tome šta je lepo i prihvatljivo kada je muška odeća u pitanju. Stilovi su se promenili, muškarci nose pripijeniju odeću, vesele boje i vole da eksperimentišu u stilovima, što po ženama ubija "muževnost".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @venceele

Lepi muškarci u odelima i kravatama prošetali su davno na modnoj pisti noseći najlepše kreacije ovog poznatog brenda. Svi su imali lepe frizure i bili su obrijani i pedantni.

Defile ovih lepotana izazvao je oduševljenje žena, koje su bile istovremeno razočarane jer su priznale da su elegancija i taj stil danas iščezli i da ih treba vratiti.

- Kada su muškarci bili muškarci.

- Kada su muškarci jednostavno bili DIVNI!

- Muškarci su bili tako "hot" šta se desilo?

- Opušteno, ovo su manekeni...nisu svi muškarci tako izgledali. Ali bili su dobar primer.

- 90-te i tadašnji fantastičan stil treba da se vrate - bili su neki od komentara.

Mnoge žene su se složile da ovi muškarci deluju toliko nestvarno, pa su neke prokomentarisale kao du su "pobegli iz najlepših ljubavnih romana ili filmova".

Iako su mnogi mislili da je ovo napad na mušakrce, poruka je bila da se standardi lepote nikada nisu  značajno menjali ali da je današnja moda upropastila sve pa i samu percepciju muškaraca. U toj želji da budu atraktivniji i privlačniji izgubili su to nešto po čemu je jači pol "neodoljiv" ženama.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)