Lice

GODINAMA JE MOLILA MUŽA DA OBRIJE BRADU: Poslušao je, došao pred nju i usledio je preokret! Ovo je zločin!

Pratioci zapanjeni transformacijom: "Bio je viking, a sada je Kejt Mos!"

24.05.2024 11:43

GODINAMA JE MOLILA MUŽA DA OBRIJE BRADU: Poslušao je, došao pred nju i usledio je preokret! Ovo je zločin!
tiktok-sophieclarke555

Sofi Klark, nedavno je podelila anegdotu sa suprugom na Tik Toku koja je izazvala lavinu reakcija i postala veoma gledana. Naime, Sofi je u jednom od svojih videa otkrila da je godinama nagovarala muža da obrije gustu, dužu bradu. Posle mnogo molbi i ubeđivanja, konačno je uspela da ga ubedi da skine bradu, ali je ubrzo shvatila da je to bila nezamisliva greška.

- Molila sam svog bradatog muža da prvi put u potpunosti obrije lice. Ovo je najgora moguća ideja, ikada. Plačem! Počinila sam zločin - piše u opisu videa.

Sofin snimak prikazuje transformaciju njenog supruga pre i posle brijanja, a razlika je bila toliko drastična da su mnogi gledaoci ostali u šoku. On se prvo pojavljuje kako diže tegove, dok ima dugu kosu, ali i veoma gustu bradu i brkove. Celokupan njegov izgled podseća na vikinga. Posle brijanja ulazi u sobu i nije ni nalik prethodnoj verziji sebe. Sada izgleda upola mlađe, maltene kao tinejdžer, budući da ima izrazito mladolike i nežne crte lice, gotovo ženske.

Sofin video ne samo da je nasmejao mnoge, već je i otvorio diskusiju o tome koliko izgled može uticati na percepciju osobe. Mnogi su se složili da brada ostavlja sasvim drugačiji utisak i može značajno da promeni izgled muškarca. Sofin muž je, prema gledaocima, prošao put od "muževnog vikinga" do "nežne lepotice", što je izazvalo talas smeha i saosećanja.

Reakcije na video su bile brojne i uglavnom duhovite. Snimak je do sada prikupio čak 38,5 miliona pregleda i 3,1 milion lajkova, što pokazuje koliko je izazvao interesovanje javnosti. Komentari su bili različiti, ali su svi uživali zabavljujući se.

- U pravu ste, ovo je zločin protiv čovečnosti.

- Bio je kao Viking, a sada izgleda kao Kejt Mos.

- Ovo ne može biti ista osoba.

- Od Gandalfa do Legolasa.

- On izgleda kao Diznijeva princeza.

- Crna ženo, šta mu uradi?!

- Bio je zver, sada je samo lepotica.

- Zalepi mu bradu, nema drugog rešenja.

- Sada imaš ženu, a ne muža.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Dragi zeka

24.05.2024 12:59

Dobro, sad znamo zašto se Vikinzi nisu brijali...

Šta fali

24.05.2024 20:34

Baš je sladak. Još da se ošiša i biće super dečkić. Mnogo bolje nego Begbede bez brade.