Lice

BIVŠA ŠAMPIONKA PROGOVORILA O KOREKCIJAMA:"Prvu intervenciju sam imala sa 16 godina - morala sam!"

Mendi je uvećala grudi, sredila usne i zube.

06.06.2024 22:01

BIVŠA ŠAMPIONKA PROGOVORILA O KOREKCIJAMA:"Prvu intervenciju sam imala sa 16 godina - morala sam!"
Instagram/mandysacs

Bivša rvačka zvezda i šampionka Mendi Rouz (33)  koja je izbačena iz iz Ženske rvačke federacije ( WWE) zbog eksplicitnih fotografija i snimaka na OnlyFansu, progovorila je o estetskim korekcijama koje je imala.

Ona je u jednom podkastu priznala da korigovala usne i da koristi botoks.

- Botoks je, rekla bih, prevetivan, ne znam da li se vidi, ali ja osećam poboljšanja. Godinama sam koristila filere za usne, jer mi je gornja usna prilično mala, ali sam nedavno odlučila da to uklonim. Čak sam postavila video snimak sa uklanjanja filera na mreže kako bih svima pokazala zato sam to uradila - rekla je ona, a prenosi portal Wrestle Zone.

Osim usana ona ne krije da je uradila i zube kad je imala samo 16 godina.

- Sećam se, bila sam u osnovnoj školi kad smo moj najbolji drug Adrijan i ja smo igrali neku glupu igricu i udarila sam prednji zub o metalni sto. U početku je sve bilo dobro, ali je zub bio mrtva i počeo je da tamni. Za mene kao tinejdžerku to je bilo strašno, pa sam morala da stavim četiri fasete na prednje zube. Međutim, imala sam malo "gumen" osmeh, pa je moj zubar odlučio da sve to sredi i dovede u red - priznala je Mendi.

Ona ne krije da je uvećala grudi silikonima, ali tvrdi da nije operisala nos.

- Govorili su mi da ima lažan nos, a ga nisam ga pipnula. Mama mi je uvek govorila da mi je nos savršen. Malo je smešno da ljudi samo iznose svoje pretpostavke jer misle da sve znaju i osuđuju. Oni samo žele da mrze, pretpostavljam. Iskreno, mene nije briga da li neko ide na estetsku operaciju, šta radi sa svojim životom i telom. Često čujem kako kažu:" Ona je samo Barbi lutka, sve to radi zbog slave". U početku mi je to smetalo, ali sad ne obraćam pažnju na negativne komentare - poručila je ona. 

Mendi je bila američka rvačka šampionka i nosila je NXT titulu najbolje punih 413 dana, ali je njena karijera u ringu strmoglavo propala kad se našla u centru skandala sa vrelim snimcima. 

Kako su tada pisali američki mediji, šefovi WWE stavljeni su u vrlo nezgodnu situaciju, jer se ovo kosilo sa njenim ugovorom. Međutim, Mendi se nije mnogo potresla zbog toga zato što je na sajtu za odrasle zarađivala mnogo više novca nego kao rvačka zvezda. Njena popularnost stalno raste i samo na Instagramu ima 3,7 miliona pratilaca.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)