Ispovesti

OBJAVLJEN PROVOKATIVNI SNIMAK SPORTISKINJE: Iza kulisa se sve videlo, muškarci su u transu zbog ovih kadrova (VIDEO)

Nakon što je suspendovana iz Ženske rvačke federacije zbog objavljivanja eksplicitnog snimka na sajtu za odrasle bivša šampionka se posvetila modelingu.

07.02.2023 21:02

OBJAVLJEN PROVOKATIVNI SNIMAK SPORTISKINJE: Iza kulisa se sve videlo, muškarci su u transu zbog ovih kadrova (VIDEO)
Printsreen Instagram/Mandy Rose Saccomanno

Bivša rvačka zvezda i šampionka Mendi Rouz (32) oduševila je fanove na Instagramu snimkom iza kulisa tokom fotografisanja u izazovnom kožnom brushalteru. Atraktivna plavuša nosila je minijaturni grudnjak i srebrnu mini suknju a samo ovaj snimak videlo je više od 3,4 miliona njenih pratilaca.

Izbačena iz federacije

Nakon što je izbačena iz Ženske rvačke federacije ( WWE) zbog eksplicitnih fotografija i snimaka koje je postavljala na sajtu za odrasle Mendi se posvetila modelingu.

Američka rvačka šampionka nosila je NXT titulu najbolje punih 413 dana ali je njena karijera u ringu strmoglavo propala kad se našla u centru skandala sa vrelim snimcima. 

Kako su tada pisali američki mediji, šefovi WWE stavljeni su u vrlo nezgodnu situaciju jer se ovo kosilo sa njenim ugovorom. Međutim, Mendi se nije mnogo potresla zbog toga zato što je na sajtu za odrasle zarađivala mnogo više novca nego kao rvačka zvezda.

Njenom padu doprioneo je i poraz od Roksane Perez na jednom takmičenju, a ona je stečenu popularnost iskoristila da se posveti modelingu. 

Ogromna popularnost

Mendi Rouz je u svet ženskog rvanja zakoračila u augustu 2015. godine i ubrzo je stekla ogromnu popularnost. Osim rvanja obožava fitnes a njena popularnost na društvenim mrežama samo raste. Samo na Instagramu je prati više od 3,4 miliona pratilaca. 

- Izgledaš potpuno fantastično! Previše si vrela za televiziju.
- Ti si divna, seksi i prelepa draga moja kraljice. Jednostavno te obožavam i neka te Bog čuva dušo!
- Moraš da se vratiš u WWE ništa nije isto bez tebe. Prelepa si - bili su samo neki od komentara njenih mahom muških fanova.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)