Lice

IZGLEDA KAO AVION SA 60 GODINA: Evo kako Demi Mur održava svoju kožu blistavom i izgleda mladalački!

Iako mnogi tvrde da se glumica podvrgnula estetskim korekcijama, ona je to demantovala.

09.03.2024 18:10

IZGLEDA KAO AVION SA 60 GODINA: Evo kako Demi Mur održava svoju kožu blistavom i izgleda mladalački!
Credit: Steven Bergman/AFF-USA.COM / PA Images / Profimedia

Demi Mur važi za jednu od najbolje "držećih" glumica, a tome u prilog idu fotografije koje objavljuje na društvenim mrežama i koje iznova šokiraju ljude zbog zapanjujućeg izgleda holivudske zvezde. Na njima ona izgleda besprekorno lepo, stilizovano i kao da je u tridesetima. Devojke su se zapitale "kako?" pokušavajući da odgonetnu eliksir mladosti ove markantne holivudske glumice. 

Demi voli često da se pohvali na Instagramu kako uživa u suncu i plaži pa su mnogi imali priliku još pre da vide kako je njena koža blistava i negovana. Činjenica da je ona napunila 60 godina, mnoge je šokirala, a žene sklone poređenjima se pitaju kako ona koja je duplo starja od njih to uspeva i u čemu je tajna?

Foto: Shutterstock

Mladalačka koža poznate glumice mnogima je nerazjašnjeni fenomen

Glumica je progovorila o svom režimu nege kože i on uključuje tri koraka koja treba slediti bez obzira na sve, piše gbnews.com.

Svakako su nega kože, ishrana, način života i genetika su ključni faktori u procesu starenja. Kada su izbalansirani imamo odlične rezultate, a uključujući i proizvode za negu kože od kojih su neki važniji od drugih sigurno doprinosi boljem izgledu kože, pa tako je i u slučaju poznate glumice.

Demi je otkrila kako posebno posvećuje pažnju čišćenju i vlaženju kože svaki dan. Ona je za Harper Bazar kako je i njena majka sledila tu rutinu čišćenja lica i da je nakon pranja i čišćenja potrebno i vlažiti kožu.

Stručnjaci ističu da je vlaženje od od tinejdžerskih dana preporučljivo i korisno za kožu kasnije u životu. Takođe su napomenuli da je važno da mladi i odrasli koriste dnevnu antioksidativnu hidratantnu kremu ili serum kako bi održali mladalački sjaj, prenosi gbnews.com.

Nakon hidratacije lica Demi je otkrila kako se okreće oblikovanju lica masažom počeći od svoje vilice, jagodica, duž čela i vrata kako bi krv prostrujala. Ona tvrdi kako ovo kamenje može pomoći u poboljšanju cirkulacije krvi, podići kožu pa čak i poboljšati fine linije i bore. 

Ovo kamenje je takođe od velike koristi kod limfne drenaže, navodi se na tom portalu, jer čini lice manje natečenim i ublažava napetost. Glumica je otkrila kako svakodnevno skida šminku želeći na taj način da otvori svaku poru i da izbegne njihovo začepljenje. Koliko god bili sigurni da znamo da brinemo o svojoj koži, nekada je odlazak profesionalcu najblje rešenje. Šezdesetogodišnja glumica je otkrila kako su joj redovni tretmani kod kozmetičara takođe pomogli da izgleda decenijama mlađe.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)