Lice

NIKAD NE BISTE POGODILI KOLIKO GODINA IMA OVA ŽENA: Ovo je 5 namirnica koje jede i zbog kojih izgleda nekoliko decenija mlađe! (FOTO)

Ova dama otkrila je pet prirodnih tajni, uz koje se oseća kao da je u pedesetim!

02.03.2024 16:00

NIKAD NE BISTE POGODILI KOLIKO GODINA IMA OVA ŽENA: Ovo je 5 namirnica koje jede i zbog kojih izgleda nekoliko decenija mlađe! (FOTO)
tiktok-colostrum.health

Žena od 93 godine, poznata pod nazivom kolostrum.helt na Tik-toku, izazvala je veliku pažnju svojim izgledom i tvrdi da izgleda bolje nego u pedesetim. Ona je odlučila da podeli tajne za održavanje mladalačkog izgleda, koji joj navodno pomažu da izgleda decenijama mlađe.

Ovi saveti iz prve ruke otkrivaju tajne žene u 10. deceniji koja izgleda i oseća se mlađom nego ikad, pružajući dragocen uvid u njen holistički pristup zdravlju i lepoti. Njen primer može poslužiti kao inspiracija mnogima koji teže zdravom i vitalnom životu, a o njoj je pisao i San.

tiktok-colostrum.health

Niko joj ne bi dao 93 godine

1. Tonik protiv starenja i jačanja imuniteta

Jedan od ključnih elemenata njenog režima je tonik protiv starenja i za jačanje imuniteta. Naime, on se sastoji od đumbira i limunovog soka, a pije ga svako jutro na prazan stomak. Ovo piće postalo je njen svakodnevni ritual, koji smatra neophodnim za održavanje vitalnosti u starosti.

tiktok-colostrum.health

Jutarnji tonik

2. Sirovi krompir za kožu bez ožiljaka

Ova dama istakla je brojne prednosti sirovog krompira za lečenje ožiljaka od akni i tamnih fleka na koži. Prema njenim rečima, redovno stavljanje sirovog krompira na oštećena mesta i to dva puta dnevno može pomoći da fleke nestanu, što predstavlja prirodno rešenje za ovaj estetski problem.

tiktok-colostrum.health

Sirov krompir

3. Domaće ulje ruzmarina za zdravu kosu

Kada je u pitanju nega kose, ova vremešna žena ističe da je domaće ulje ruzmarina neophodno za održavanje zdrave kose, posebno nakon farbanja ili izbeljivanja. Ona tvrdi da je ova metoda daleko efikasnija od proizvoda koji se mogu naći u prodaji, naglašavajući važnost prirodnih preparata za negu kose.

tiktok-colostrum.health

Domaće ulje od ruzmarina

4. Kolostrum za vitko i zategnuto telo

Zanimljivo je da ova dama ističe goveđi kolostrum kao ključni element za održavanje vitke i zategnute figure. Ona tvrdi da goveđi kolostrum obezbeđuje najefikasniji oblik hranljivih materija koji joj je pomogao da održi zdravu težinu i zaustavi nadimanje, ističući njegovu ključnu ulogu u održavanju njenog izgleda.

tiktok-colostrum.health

Suplementi goveđeg kolostruma

5. Kafa od pečuraka za energiju i fokus

U cilju održavanja visokog nivoa energije i fokusa tokom dana, ova žena naglašava važnost kafe od pečuraka. Ovaj napitak preporučuje kao izuzetno koristan za revitalizaciju organizma, ističući da je lično iskusila značajnu korist od njega.

tiktok-colostrum.health

Kafa od pečuraka

BONUS VIDEO:

Komentari (0)