Telo

NIKADA NE BISTE POGODILI KOLIKO OVA ŽENA IMA GODINA: Redovno joj na društvenim mrežama poručuju da laže za datum rođenja! (VIDEO)

Džulis je pevačica i tiktokerka koja naporno vežba kako bi održala telo u zavidnoj formi.

09.01.2024 18:00

NIKADA NE BISTE POGODILI KOLIKO OVA ŽENA IMA GODINA: Redovno joj na društvenim mrežama poručuju da laže za datum rođenja! (VIDEO)
TikTok-TikTokjulies

Džulis (49) je brazilska pevačica i Tiktokerka koja ruši sve mitove što se starenja tiče. Ova dama je na pragu šeste decenije, a izgleda upola mlađe. Zato nisu retki komentari na društvenim mrežama da ona zapravo laže po pitanju godina. Naime, mnogi smatraju da nema više od 29 godina, ali Džulis uvek ponosno ističe da je rođena 1974. godine. 

Pevačica je objavila nedavno snimak koji je ponovo pokrenuo pravu debatu. Pojavila se u kožnom brushalteru i elegantnim pantalonama na prugice. Izvajan stomak sa trbušnjacima bio je u pravom planu. Brineta je imala diskretnu šminku i dugu tamnosmeđu kosu koja joj je bila stilizovana u vidu lokni i padala joj je preko ramena.

- Šta mislite, imam li 49 ili 29 godina - glasilo je pitanje.

 

@tiktokjulies

Felt like I really got slapped 🫠🤣 ♬ Originalton - ✨ ℂ 𝕌 ℝ 𝕃 𝕐 ✨

 

Džulis je narednom objavom razrešila misteriju zašto tako dobor izgleda. Ona nema dece, dok iza sebe ima brak u kome je provela čak 25 godina. Izgleda da je posle razvoda rešila da zablista u svom najvećem sjaju. Na snimku koji je podelila sa svojih 86.000 pratilaca vidi se kako ova dama diže tegove i radi naporne vežbe u teretani, skače sa visokih stena u more, pleše kako bi se spremila na nastup, peva na bini i đuska u diskoteci sa prijateljicama. 

Očigledno joj je ovakav način života obezbedio mladalački izgled i besprekornu liniju i krajem pete decenije. Pojedini su u komentarima istakli i da to što nema dece igra glavnu ulogu u tome što ona i dalje izgleda sjajno. Međutim, izgleda da bi pevačica želela da se ostvari u toj ulozi.

- 49 godina, bez dece, dok sat otkucava - napisla je ona u opisu videa, a o njoj je pisao i San.

 

 

Njeni snimci pregledani su više miliona puta, dok su komentari usledili.

- Imam muža i dvoje dece, moja koža i kosa izgledaju dehidrirano i u haosu, kao i moj život, pa nije ni čudo što ova žena izgleda upola mlađe od mene kad nema ni muža ni decu.

- I dalje ne verujem da imaš 49 godina.

- Možda dodaje filtere na licu ili je imala plastične operacije.

- Ljudi, videli ste je na snimcima sa nastupa, ona zaista tako izgleda.

- Dala bih bubreg da u ovim godinama izgledam kao ona!

- Ma nema decu, nema briga, to je jedina tajna njenog dobrog izgleda!

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)