Telo

PROŠETALA JE GRADOM U KAPUTU, A SVI MUŠKARCI SU GLEDALI U NJU: Ono što se ispod njega naziralo potpuno ih je izbezumilo(FOTO+VIDEO)

Amelija Liana je Tiktokerka koja veliku popularnost duguje i jednom specifičnom grudnjaku.

18.12.2023 19:00

PROŠETALA JE GRADOM U KAPUTU, A SVI MUŠKARCI SU GLEDALI U NJU: Ono što se ispod njega naziralo potpuno ih je izbezumilo(FOTO+VIDEO)
tiktok-amelia.liana

Brushalteri koje je kreirala starleta Kim Kardašijan koji imaju preko grudnjaka lažne bradavice privukli su veliku pažnju širom sveta. Amelija Liana je Tiktokerka iz Londina koja posebno voli da ih nosi. Njeno iskustvo nošenja ovog brushaltera izazvalo je značajnu pažnju medija i njenih  359.000 pratilaca na TikToku. Ova žena samu sebe naziva "materijalističkom Persijankom u Velikoj Britaniji", a prošetala je ulicama Londona noseći upravo ovaj brushalter.

"Nipl bra" je vrsta brushaltera koja ima specifičan dizajn prilagođen naglašavanju ili isticanju bradavica ispod odeće. Obično ima tanke, providne materijale oko dela koji je predviđen za bradavice. Tako da za razliku od klasičnog grudnjaka, ovaj pored toga što pridržava grudi, daje i "lažne bradavice" koje navodno daju utisak prolaznicima da ispod odeće nema tedonji veš. Ova vrsta brusa može biti u različitim dizajnima, uključujući "puš ap" efekat ili može imati dodatne detalje koji skreću pažnju na područje bradavica. Upravo to je želela Amelija.

Amelija je ovog puta pokušala da umanji efekat bradavica koje se vide ispod majice, noseći veliki kaput i prekrštene ruke, ali nije mogla ida izbegne poglede i reakcije prolaznika.

Na snimku koji je postao rado gledan i još rađe prosleđivan, ona se šeta gradom, privlačeći pažnju radnika i prolaznika. Iako iznenađena prevelikom pažnjom, Amelija se još uvek ne usuđuje da otkopča crni dugi kaput. 

- Grad me zove mačkice - šaljivo je napisala Liana na Tik-tok snimku, a o tome je pisao i San.

 

Post je dobio više od 172.000 sviđanja, a jedana pratiteljka je podelila slično iskustvo prilikom šetnje Londonom. Drugi pratilac ove dame, smatra da je takav briushalter koji košta oko 57 evra "dobro uložen novac", budući da uvek dobijate reakcije izazvane ovim provokativnim modnim izborom.

- Ma pusti brushalter, taj kaput je fantastičan!

- Nikada mi ne bi palo na pamet da kupim takav brushalter, ali sada to ima smisla!

- Imam sličan grudnjak i obožavam da ga nosim dok svi zure u mene!

- Odličan način za skretanje pažnje!

- Najbolje potrošenih 60 evra ikada!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)