Lice

CRVENA HALJINA I ŠMINKA: Kakav mejkap je najbolji uz toaletu koja privlači pažnju!

Važno je da istaknete svoju lepotu, da se dobro osećate a da zračite elegancijom i prefinjenošću.

14.02.2024 17:35

CRVENA HALJINA I ŠMINKA: Kakav mejkap je najbolji uz toaletu koja privlači pažnju!
Shutterstock

Mnoge žene vole crvenu haljinu koja je atraktivna sama po sebi. Bez obzira na kroj i materijal ovakva toaleta uvek privlači veliku pažnju i takva dama ne može proći nezapaženo. Žene u crvenoj haljini zrače samouverenošću i to je osnovni preduslov ako želite da ponesete jednu ovako smelu toaletu.

Međutim, većina žena ima uvek isti problem kad su u pitanju crvene haljine. Pitanje je kako se našminkati uz ovakvu toaletu koja sama po sebi privlači pažnju. Nudimo vam nekoliko predloga kako da šminkom istaknete svoju lepotu u crvenoj haljini, ali i da zračite elegancijom i prefinjenim stilom.

Pixabay.com

Espreso način šminkanja je vrlo popularan poslednjih nekoliko meseci

Boja breskve

Boja breskve, sa svojim nežnim tonovima između svetloroze i blago narandžaste lako se uklapa uz svaki autfit pa i uz crvenu haljinu. Kada se upari s njom ovakva šminka s jedne strane naglašava ono što je najlepše na licu, a  s druge strane je dovoljno nežna kako bi bila savršen kontrast crvenoj toaleti. 

Espreso šminka

Ovaj način šminkanja je vrlo popularan poslednjih nekoliko meseci. Savršeno pristaje uz crvenu haljinu, a koriste se tople i tamnije nijanse senke za oči. Ove nijanse su univerzalne i prilagodljive svim tipovima kože i očiju, a možete birati između tamnije i lajt verzije.  Na sredini kapaka obavezno dodajte komplementarnu sjajnu nijansu i maskaru.

 

 

Crvena sa crvenom

Sa ovakvom vrstom šminke treba biti oprezan jer ne stoji svakome. Trend je započela Dženifer Lopez, ali ne treba zaboraviti da je ona latino tip žene tamnijeg tena. Crvena haljina i crveni karmin uz naglašene jagodice su sve   što vam je potrebno za istančan izgled, baš poput onog koji voli i Džej Lo.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)