Lice

IMAM 65 GODINA I TOTALNO SAM SE TRANSFORMISALA U TURSKOJ: Prošla sam megaoperaciju nosa, obraza, brade, kapaka, usana i sada sam nova ja! (VIDEO)

Nina Insmen je rešila da pretvori sve svoje želje u stvarnost, a to joj se u Turskoj i posrećilo, gde je umesto 25.000 evra sve platila svega 8.000 evra.

07.03.2023 18:01

IMAM 65 GODINA I TOTALNO SAM SE TRANSFORMISALA U TURSKOJ: Prošla sam megaoperaciju nosa, obraza, brade, kapaka, usana i sada sam nova ja! (VIDEO)
TikTok-ninainceman

Moderno doba donelo je brojne mogućnosti podmlađivanja koje dame u različitim starosnim dobima koriste. Tako je i Nina Insmen, inače Engleskinja od 66 godina, rešila da ukloni trag godina na svom licu. Kako bi prošla jeftinije, odletela je u Tursku na kompletan tretman zatezanja lica i vrata koji se još zove fejslifting. U videu koji je objavila na TikToku ona objašnjava kako se cenkala sa hirurgom koji je, umesto za 25.000 evra, pristao da joj uradi kompletan lifting lica i vrata za svega 8.000 evra. 

Ona je u novembru otišla na intervenciju kojom je kompletno zategla vrat, lice, predeo oko očiju, a takođe je imala i operaciju nosa, punjenje i podizanje usana, dok su joj masnoću koji su joj izvadili iz brade premestili u deo ispod očiju. Posle 8 nedelja od operacije ta žena se snimila, kompletno zadovoljna onim što je dobila.

- Iz Londona sam odletela u Tursku na kompletan fejslifting. Zategla sam vrat, a žao mi je što ne mogu lepo da usnimim ožiljke koji se nalaze iza ušiju. Podignuti su mi obrazi čime se diglo celo lice. Oko usana još imam nazolabijalne bore, ali nadam se da će i one nestati. Nos mi je izmenjen, mada imam i dalje veliki broblem sa disanjem, verovatno se unutar nalazi još šavova i ožiljaka koji onemogućavaju protok vazduha. Usnama nisam bila uopšte zadovoljna. Ranije sam radila punjenje i one su izgledale grozno, sada su mi ih digli, ali želim da mi izvade filere i odrade novo punjenje. Takođe, krajem februara idem na kompletno zatezanje očnih kapaka - rekla je Nina na TikToku, a preneo San.

Njen video je pregledan blizu 132.000 puta, dobio je više od 3.000 sviđanja i na stotine komentara.

- O, Bože, ne mogu da ti se nadivim, gledam snimak ceo dan -

- Rezultati su fantastični -

- Izgledaš bar 20 godina mlađe, svaka čast -

- Zapanjena sam koliko prirodno izgledaš, samo podmlađeno -

- Ne bih ti dao više od 35 godina! -

- Ovo je najprirodniji fejslifting koji sam u životu videla, bravo za doktora - pohvalile su je mnoge pratiteljke. 

@ninainceman 9 weeks post face, neck, liplift and fat transfer to tear troughs from under chin by @MCANHEALTH @TurkiyeHastanesiSacEkimi by #doganalhan #postfacelift #postnecklift #postliplift #facelift #faceliftturkey #neckliftturkey #lipliftturkey #teartroughsturkey #65yearsold #bmw #x1 #beamergirl ♬ Dj Naughty Girl (Live) - DJ Vans

Nina je danas napunila 66 godina i trenutno je u Turskoj gde se istog dana vraća za London. Ona je objavila snimak na kom je nedelju dana posle zatezanja kapaka i sređivanja usana. Primetno je da su njene oči komletno zategnute, a iako još ima bolove, ona je prezadovoljna budući da je najzad dobila izgled koji je priželjkivala. 

- Hvala ti što deliš sa nama sve svoje intervencije -

- Svaka čast na iskrenosti, divna si -

- Srećan 36. rođendan, izgledaš prelepo! -

- Upravo sam odlučila na osnovu tvojih snimaka da i ja uradim isto - pisale su joj oduševljene žene. 

Jedan od pratilaca se ipak usudio da je pita da li je razmišljala da graciozno ostari, bez ikakvih nepotrebnih intervencija, a ona mu je odgovorila: "Hvala, ali ne želim graciozno da starim."

@ninainceman Day 7 post upper and lower bleph and vaser lipo under chin. Yesterday i had my dissolved lios refilled. Five months ago i had a face, neck, liplift and nose correction all by @MCANHEALTH by #drdoganalhan #vaserliposuction #plasticsurgeryturkey #upperblepharoplasty #upperblepharoplasty #faceliftturkey #neckliftturkey #lipliftturkey #postfaceandnecklift #lipfillerturkey #nosecorrectionsurgery #postblepharoplasty #postfaceandnecklift #postliplift #mcanhealthturkey ♬ original sound - Nina

BONUS VIDEO:

Komentari (0)