Razbibriga

VREME DA SE NASMEJETE: Kako reaguju različite generacije na isti problem (VIDEO)

Briga o psihičkom zdravlju je podjednako važna kao zdrava ishrana i redovno vežbanje, a najbolji lek za oslobađanje od stresa je smeh!

19.01.2022 10:37

VREME DA SE NASMEJETE: Kako reaguju različite generacije na isti problem (VIDEO)
pexels.com

Svakome je potrebno da svaki dan odvoji vreme za sebe i svoj mir i sreću, pa makar to bilo i gledanje zanimljivih, korisnih ili smešnih video klipova.

Hvala Bogu, pa je svet prepun kreativnih ljudi, a neke od njih čak možemo svi da vidimo zahvaljujući modernoj tehnologiji i internetu, koji je postao odlična zamena za ponižavajući program koji se ovih dana emituje na TV.

Jedan od ljudi, koji je kratkim video klipom pokazao više kretivnosti i zabavio narod više od čitavih produkcijskih timova raznih TV emisija, objasnio je kako se ponašaju generacije ljudi rođenih sedamdesedih godina prošlog veka kada naiđu na neku prepreku. Zatim možemo da vidimo kako reaguju oni rođeni osamdesetih, pa oni devedesetih i uporedio sa onime što radi omladina rođena posle 2000. godine.

Video je kratak, ali efektan i izuzetno zabavan, pa ga preporučujemo kao malu dozu boljeg raspoloženja koje će vam pomoći da srećniji nastavite dan.

 

   

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)