49 želja za 49 dana!

CRVENA BOJA ZA SREĆAN BRAK: Pravila feng shuija koja će ispuniti sve vaše želje!

Feng shui daje vam savete kako da vam se sve želje ostvare!

12.01.2022 12:00

CRVENA BOJA ZA SREĆAN BRAK: Pravila feng shuija koja će ispuniti sve vaše želje!
pexels.com

Verovanja feng shui-ja često se zasnivaju na pozitivnoj energiji i iskrenom verovanju u naše želje. Portal Srećna republika donosi vam savete feng shui-ja koji će omogućiti da se sve vaše želje ostvare.

49 želja u 49 dana

Bilo da imate jednu veliku želju ili veliki broj malih odvojite 49 dana da je ispišite na papir. Verovanje u feng shui-ju govori o velikom značaju broja 49 na ostvarivanje želja. Iz tog razloga uzmite omiljenu olovku i punim srcem, potpuno iskreno, u svaki dan u jedan red upišite po jednu želju lepim rukopisom. Ovo radite svaki dan 49 dana, a pedeseti dan papir spalite i pomolite se da vam se želje ostvare.

Drugi način da vam se želje ostvare, jeste da papir sa 49 želja vežete za balon i pustite ga da odleti u vazduh dok u sebi izgovarate molitvu da vam ostvarenje svih želja dođe. Veruje se da je ovi načini ispisivanja želja posebno pomaže kada želite da nađete ljubav ili stupite u brak.

Uvek koristite svoju omiljenu olovku

Kada pozajmite nečiju olovku, ta olovka sadrži energiju te osobe. Da biste prizvali dobru sreću u poslu, osigurali da ugovor koji potpisujete bude uspešan i dobili ono što zaista želite, koristite svoju olovku, ona sadrži vašu energiju koja će vam pomoći da vam se želje ostvare. Pazite da nikada ne sednete ili stanete na svoju odlovku jer će to biti kao da ste stali na svoju sreću.

Potpis završavajte na gore

Svako od nas ima svoj specifičan potpis, koji omogućava odražava naš karakter i to je sasvim u redu, ali se trudite da se vaš potpis završava na gore. Kada kraj svog potpisa završite tako da omogućite nastavak pisanja, zapravo ste omogućili da se sreća nastavi na njega. Tako prizivate pomoć planina i sve vaše želje će se ostvariti.

Koristite crveni okrugli pečat kada šaljete pisma

Bilo da šaljete prijavu za posao ili konkurs za studiranje u inostrastvu, kovertu zatvorite crvenim okruglim pečatom i prizvaćete sreću. U feng shui-ju veruje se da crvena boja privlači uspeh, pa ćete sigurno uz pomoć crvenog pečata postići sve što želiste. Uostalom, sigurno ćete biti najupečatljiviji što je svakako dobar prvi utisak.

Feng shui saveti da sreća uđe u vašu kuću

Ukoliko želite da sreća uđe u vaš dom sve što treba da uradite jeste da joj otvorite vrata, a evo pravih feng shui načina da to i uradite:

  • Ulazna vrata su osnovni prilaz zmajevog udaha, što priziva pozitivnu energiju u vaš dom. Da biste privukli sreću da uđe kroz vaša vrata prostor pored ulaza trebalo bi da ga sredite, očistite i postavite neke vesele slike, fontanu ili cveće i feng shui simbole ili figurice.
  • U feng shuiju Sunce je najjači zaštitnik i davalac prirodne energije. Ukoliko imate mračne delove u vašoj kući dovoljno je da ugradite male prozorčiće, a ukoliko to nije moguće, najbolje je da ogledalima napravite igru svetlosti tako da u svakom delu vaše kuće bude svetla.
  • Feng shui biljke su uvek dobar izbor za vaš dom. Prisustvo cveća u kući budi emociju sreće, povećava osećaj zadovoljstva i novca i utiče na socijalno ponašanje u pozitivnom smislu.
  • Crvena boja za srećan brak i mir u kući

    Već smo pomenuli da crvena boja privlači uspeh, a simbol je i ljubavi. Da biste brak bio uspešan, u feng shui tradiciji jeste da mlada nosi tradicionalnu crvenu venčanicu. Kod nas je venčanica po tradiciji bele boje, ali svakako neće škoditi da je obigatite nekim crvenim detaljem poput ruža ili nakita. Na taj način osiguraćete da vaš brak bude uspešan i ispunjen ljubavlju.

    Na sličan način, ukoliko želite miran i dom pun pozitivnih emocija, obogatite ga crvenim nameštajem koji će dobru sreću privući pravo kroz vaša vrata!

    Komentari (0)