Vulkan izdavaštvo

SAVRŠEN DAR ZA PAMETNE GLAVE: Čitaoci Srećne Republike danas dobijaju knjige

Originalnost poklona koji darujete je važniji od njegove materijalne vrednosti!

29.12.2021 07:00

SAVRŠEN DAR ZA PAMETNE GLAVE: Čitaoci Srećne Republike danas dobijaju knjige
Srećna republika

Novogodišnji praznici su idealno vreme da voljene i drage osobe obradujemo poklonom. Suština darivanja svakako nije u materijalnoj vrednosti nekog poklona, odnosno da li ćete za njega odvojiti par stotina dinara, čitavo bogatstvo ili ćete ga napraviti sami, već u znaku pažnje.

Drugim rečima, cilj je da osobi koju darujete stavite do znanja da mislite na nju i stalo vam je do nje dovoljno da bi pripremili novogodišnji dar.

Ako ste neko ko voli da čita, onda je poklon koji je Srećna Republika danas pripremila za svoje čitaoce prava poslastica za Vas.

Zna se da je uz knjigu moguće biti izuzetno srećan, pa je neizbežan poklon za praznike dobra knjiga, a takvih je pregršt ako se obratite Vulkan izdavaštvu koji daruje čitaoce našeg portala.

Srećna republika

Pet naslova iz Vulkan izdavaštva za čitaoce Srećne Republike

Nalovi koje poklanjamo: "Ova je ljubav katastrofa u najavi", "Fer - plej", "Sestre Toskane", "Ogrlica kneginje Tatjane" i "Naslednica".

Sve što je potrebno da biste dobili jedan od poklona je da:

1. podelite javno (public) ovu vest na svom Instagram profilu ili na Fajsbuku i

2. Savite haštag #SrecnaRepublika i #vulkan_knjige @vulkan_knjige

3. obeležite osobu kojoj biste poklonili ovaj dar (neograničen broj osoba) uz komentar u kome ćete da napišete najlepšu želju za Novu godinu. 

NAPOMENA: Vaš post stavite da bude javan (public).

Dobitnici knjiga Vulkan su: Nada Jovičić Rodj Vukičević, Teodora Micković, Vera Stojkovic, Алекса Обрадовић i Marija Stanković.

Izbor bez greške

Ukoliko znate da je osoba koju želite da obradujete ljubitelj dobre knjige, Vulkan je savršeno mesto za kupovinu poklona, posebno jer je u toku i praznična akcija u okviru koje možete da dobijete i poklon uz knjigu.

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)