nedeljni horoskop

DETALJAN HOROSKOP ZA DOČEK: Evo šta čeka svaki znak zodijaka narednih nedelju dana

Pročitajte šta nam planete predviđaju za poslednje dane stare i prve dane Nove godine.

27.12.2021 23:58

DETALJAN HOROSKOP ZA DOČEK: Evo šta čeka svaki znak zodijaka narednih nedelju dana
Pixabay.com

Nedelja koja je danas počela broji nekoliko poslednjiih dana stare 2021. godine i prve dane Nove godine.  Porčitajte detaljnu astrološku prognozu za svaki znak Zodijaka koji važi do 3. januara 2022. 

Ovan

Zaroni i poveruj u ono što želiš

POSAO: Dragi Ovnovi, ušli smo u sami finiš 2021. i vreme je da je ispratite kako dolikuje. Za mnoge je ovo bila prilično uspešna godina s nekim trzavicama, kada ste bili u prilici da otpustite neke stvari ili ljude koji su vam bili dragi, kada ste morali da budete hrabri i mudri da biste se izborili za sebe, ali sve to je zarad vašeg uspeha i napretka. Ovo je faza kada ćete praviti velike rezove u životu i usvojiti neke drugačije navike. Menjaćete odnos prema poslu i obavezama, a najviše ćete promeniti prema sebi. Uspešno ćete završiti sve što ste započeli u ovoj godini i mirne savesti možete uploviti u 2022. Decembar je mesec kada ste pravili radikalne rezove, u nekim momentima bili i tužni, ali u novu godinu treba da uđete s novim uverenjima i jačanjem svog duhovnog bića. Već početkom nedelje, 27. decembra, mogli biste uspostaviti drugačiji odnos na poslu i ispraviti neke greške iz prošlosti, da li po pitanju novca ili loše postavke rada, svejedno, važno je da sada isterate stvari na čistac i sve postavite na svoje mesto. U utorak ćete se osećati mnogo bolje i veselije i s više elana i lakoće ćete završavati obaveze, kako na privatnom tako i na poslovnom planu. U sredu vas očekuje poseban osećaj mira, strpljenja i balansa. Osećaćete se zadovoljno i svesno koliko vredite. Nekim Ovnovima bi mogli da dođu gosti ili rođaci iz inostranstva, pa će zabava i druženje biti još kompletniji. Nalazite se na značajnom i transformativnom nivou i ovo je samo početak da ostvarite ono što odavno sanjate.

LJUBAV: Ovnovi koji su u braku ili vezi tokom ove nedelje mogli bi da obnove ljubav i strasti s partnerom i dožive pravu renesansu. Ovo se naročito odnosi na parove koji su dugo zajedno. Mnoge stvari ćete raščistiti s partnerom, postaviti nove temelje u odnosu i novi sistem vrednosti. Nažalost, biće i onih Ovnova koji neće uspeti da smire uzburkane strasti i zbog nekih loših stvari iz prošlosti ili ljubomore još više se udaljiti ili prekinuti odnos. Slobodne Ovnove očekuje ljubav na svakom koraku. Neće biti bivšeg partnera koji se neće javiti u ovom periodu i želeti da vas nešto priupita. Poruke i pozive očekujte i iz inostranstva, a nije isključeno i da postoje jake emocije prema nekome na poslu. Uživajte u novogodišnjoj noći i 2022. sačekajte srećni i zadovoljni jer samo to i zaslužujete.

ZDRAVLJE: Tokom ove nedelje zdravlje će vas odlično poslužiti. Mogući su manji problemi s nogama i nesanicom.

SAVET + Osvestite svoju najdublju emotivnu potrebu, sagledajte sebe iz drugog ugla i pronađite centar zadovoljstva 

pexels.com

Ovnovi obnavljaju romansa

Bik

Nova godina donosi nova iznenađenja

POSAO: Bikovi bi trebalo da budu zadovoljni onim što su postigli u 2021, ali ih rast i prosperitet očekuju i u narednoj godini. Dosta ste sazreli, postali mudriji i čvršće stojite na nogama. I na poslovnom planu ste napredovali, mada postoje neke stvari na privatnom koje biste voleli da zaboravite. Sve u svemu, i nije bilo loše, ali vas na kraju ove godine i početkom sledeće očekuju pozitivan razvoj događaja i ostvarenje nekih ideja i ciljeva o kojim ste mogli samo da sanjate. A kada su snovi u pitanju, od njih nikako ne treba da odustanete jer oni sledeće godine mogu da postanu realnost. Ono na šta bi trebalo da obratite pažnju ovih dana jeste trošenje novca jer može se dogoditi da nećete imati kontrolu ni osećaj koliko ste potrošili, pa možete zapasti u dugove. Ovo nije zgodno vreme za tako nešto jer će vam novac biti više nego potreban. Iako nam dolaze praznici i fokus će više biti na porodičnim dešavanjima, postoji mogućnost da dobijete veoma dobru i isplativu ponudu. Vrlo je moguće da se radi o poslovima koji su vezani za inostranstvo, internet ili neku vrstu umetnosti. Moguće je da će neko od prijatelja posredovati ili ćete zajedno rešiti da se oprobate u novom poslu. Verovatno ste neke važne stvari prelomili i nova godina je prava prilika da okrenete novi list, a zvezde vas podržavaju u tome. Mnogi Bikovi će za praznike otputovati, dok će kod nekih doći gosti i rodbina iz inostranstva. Ovih dana će vam prijati društvo, pa ćete u svakom momentu gledati da budete okruženi dragim ljudima i prijateljima. Budite veseli i zadovoljni.

LJUBAV: Bikovi koji su u braku ili vezi će se mnogo bolje osećati nego u prethodnom periodu, ali će više vremena provoditi s prijateljima nego s voljenom osobom. Partneri bi trebalo da imaju razumevanja za Bikove jer je ovo faza u kojoj će ih ovakav vid zabave i provoda više ispunjavati. Najbolje bi bilo da negde zajedno otputujete i provedete praznike s bliskim i dragim ljudima. Što se slobodnih Bikova tiče, kod njih je situacija malo drugačija. Moguće je da će im se javiti neka osoba iz prošlosti koja je na neki način nedostupna ili živi u drugom gradu ili zemlji. Emocije će vam se ponovo javiti, ali nećete biti sigurni šta da radite i kako da postupate. Najbolje je da pratite srce i ispoštujete osećanja. Svaka neostvarena ljubav ostavlja novi trag na vašem srcu i duboke ožiljke. Moguće je da se radi o većoj razlici u godinama ili statusu, pa vam i to pravi određenu barijeru.

ZDRAVLJE: Na ovom polju trebalo bi da obratite pažnju na reproduktivne organe i kukove. Moguće su i opekotine na koži ili povreda donjih ekstremiteta.

SAVET + Budite opušteniji i otvoreniji

unsplash.com

Bikovi nastavljaju da nižu uspehe

Blizanci

Na više frontova

POSAO: Blizanci će naredne nedelje sublimirati godinu i napraviti poteze na koje će biti veoma ponosni. Moguće je da se radi o nekim veoma važnim osobama iz domena vaše delatnosti ili značajnim i važnim ljudima koji su na dobroj poziciji. Sve u svemu, poslovni uspesi iz 2021. u narednoj godini će se duplirati, a vi poboljašti reputaciju i steći zasluge i nova priznanja. Sve za šta ste se vredno borili i zdušno radili od ove nedelje će krenuti da se sve više otvara, a vi sve lakše da se penjete na lestvici uspeha koju ste sebi zacrtali. Cele godine najveći fokus vam je bio na sticanju materijalnog, pa će polako kockice početi da se slažu, a vi napredujete i ostvarujete značajnu dobit. Nemojte se iznenaditi ako ovih dana dobijete poslovnu ponudu ili priliku za dodatnu zaradu. Moguće je da će u početku sve biti pod velom tajne ili će se raditi o nekim zakulisnim poslovima. Nemojte samo da preterujete s poslom i da se rasplinjavate na mnogo strana jer nećete moći sve da postignete, a može doći i do pada u kvalitetu. Svaki vid saradnje ili partnerskog odnosa je odličan do 10. januara, pa gledajte da sve što imate završite do tada. Sve što ima veze s papirima i dokumentacijom ne bi trebalo da potpisujete posle ovog datuma jer Merkur kreće retrogradno. Zato požurite da završite sve što imate, malo se primirite i delujte u tišini. Moguće je sređivanje nekog nasledstva ili podela imovine.

LJUBAV: Blizanci koji su u braku ili vezi će i ove nedelje biti pod pritiskom partnera ako nisu prihvatili neki njegov predlog ili savet. Moguće je da ćete zbog toga biti nezadovoljni i da ćete negodovati, ali od 29. decembra situacija u odnosu biće daleko više harmonična. Moguće je da će neki Blizanci za praznike otputovati jer će im prilika da se izmeste možda najviše odgovarati. Slobodne Blizance očekuje mnogo više avanture ovih dana. Ljubavne strelice će leteti na sve strane, ali će vama jedna posebno zapasti za oko. Radi se o osobi koja je iz poslovnog okruženja i koja vam je možda, na neki način, autoritet ili ste vi njoj. Možda ste još na nekoj distanci, ali bi ove nedelje kočnice mogle da popuste i jedno od vas bi moglo otvoreno da priča o svojim osećanjima. Ovde se radi o karmičkoj vezi, jakim emocijama i naglašenim strastima, ali i o nekoj blokadi koja je, u principu, neosnovana. Opustite se i uživajte!

ZDRAVLJE: Ovo je period kada treba da povedete računa o zdravlju. Mogući su problemi s kostima, reproduktivnim organima, ali i kožom i bubrezima. Više se odmarajte i relaksirajte.

SAVET + Ispravite greške iz prošlosti ako za to budete imali prilike

pexels.com

Blizanci se presabiraju ovih dana

Rak

Povoljno za sve vrste partnerstava

POSAO: Dragi Rakovi, već sredinom nedelje će vam se ukazati šansa za neko lepo putovanje koje može imati veze s edukacijom, bilo da vi nešto učite ili treba drugima da prenesete znanje. To putovanje može imati lekovit učinak, pa nemojte biti nesigurni, već prihvatite put. Ovo je izuzetno povoljna nedelje za rešavanje pravnih pitanja i potpisivanje svih vrsta ugovora, pa je sreda dan kada treba potpisati ono što ste odlagali. Možete doći i u situaciju da raskinete ugovore koji vam nisu išli u prilog ili da izmenite neke uslove iz tih ugovora koji su vas ograničavali i zbog kojih se niste osećali dobro. Rakovi će u ovom periodu imati priliku da razreše neka stara dugovanja, bilo da su materijalne ili duhovne prirode, i to će im dati snagu da nastave dalje bez nekih starih tereta. U subotu možete dobiti poslovnu ponudu kojoj se niste nadali i doći u situaciju da se od vas očekuje da odgovorite brzo, ali će vam ipak trebati vremena za razmišljanje. U pitanju će biti nešto što je za vaš način funkcionisanja potpuno novo, pa se oslonite na intuiciju, koja je kod vas uvek izražena. Od nedelje ćete biti okrenuti razmišljanjima o promenama koje želite da ostvarite u narednom periodu. Kada su u pitanju finansije, ovo je dobar period za novac, pa već od srede možete očekivati ostvarenje neke dobiti. Vodite računa da tokom ove nedelje zatvorite neke stare obaveze da vam to kasnije ne bi stvorilo probleme. Novac vam dolazi kroz partnerstva i ugovore zaključene u nekom prethodnom periodu.

LJUBAV: Što se tiče ljubavi, zauzeti Rakovi imaju priliku da na jedan lep i lak način dođu do rešenja problema iz prethodnog perioda koji su ih mučili. Mnogo više ste otvoreni za komunikaciju nego u prethodnim danima i imate više razumevanja za partnera i njegove potrebe, što će se povoljno odraziti na aktuelnu vezu i dovesti do još dublje povezanosti s partnerom. Mnogi Rakovi mogu se odlučiti i za ulazak u brak. Kada su u pitanju Rakovi koji su trenutno sami, u narednim danima će dosta razmišljati o osobi koja im se sviđa već duže vreme, pa im to može postati i opterećenje. S druge strane, biće vam mnogo jasnije šta je ono što želite od potencijalnog partnera, pa ako ta osoba ne ispunjava ono što vam je u partnerstvu bitno ili ako vam na bilo koji način postavlja uslove i ograničenja zbog kojih se ne osećate baš dobro, nemojte oklevati da krenete dalje.

ZDRAVLJE: Kada je u pitanju zdravlje, bićete pomalo nervozni i razdražljivi, ali ćete raspoloženje uspeti da držite pod kontrolom. Probajte da razmišljate o svemu dobrom što vam se dešavalo da ne biste bez potrebe ulazili u mračna raspoloženja.

SAVET + Trudite se da budete što više prisutni u javnosti

pexels.com

Rakovi razvijaju uspešna partnerstva

Lav

Dobro na svim poljima

POSAO: Dragi Lavovi, počev od ove nedelje, ući ćete u jedan proces transformacije koji će obeležiti celu sledeću godinu. Takođe, počećete da ubirate i plodove rada iz partnerskih odnosa, pa ćete i na tom polju imati razloga da budete zadovoljni. Ovo je sjajna nedelja za posao pošto će vam sve ići od ruke. Sve one male stvari koje vas opterećuju, a koje moraju da se završe do određenog roka, uradićete vrlo spretno, brzo i s lakoćom. Pritom ćete se osećati lepo u radnom okruženju, kao i dok obavljate one stvari koje vam predstavljaju rutinu na dnevnom nivou. Energija će vam biti vrlo izražena tokom ove nedelje, pa ćete uspeti da zaključite poslove koji će imati dugoročne efekte na vaš poslovni život. Isto tako ćete imati priliku da raščistite sve ono što vam na poslovnom planu ne odgovara, bilo da je reč o organizaciji, odnosu s kolegama ili radnim zadacima koji vam se mogu učiniti neadekvatnim. Šta god da je u pitanju, imate priliku da isterate stvari na čistac već u četvrtak. U subotu možete biti izuzetno prijatno iznenađeni razvojem situacije na polju karijere, a to uopšte niste očekivali. Od nedelje primetno bolja komunikacija u svim odnosima i dobar imidž u javnosti. Kada su u pitanju finansije, dobra situacija i sigurni prihodi od posla koji svakodnevno obavljate, s tim da isplata može biti iz delova, umesto da vam bude plaćeno odjednom. Od ove nedelje možete očekivati i priliv novca kroz sve vidove partnerstva, kao i poboljšanje partnerove finansijske situacije za one Lavove koji su u vezi.

LJUBAV: Lavovi koji su zauzeti primetiće da im se komunikacija s partnerom popravlja, najpre u sredu, a u nedelju će doći do prvih vidljivih rezultata ove promene. Želećete više vremena da provodite s partnerom, ali će vas posao malo sprečavati u tome. Partner vam to neće zameriti pošto će vaša pažnja u trenucima koje provodite zajedno biti dovoljan znak posvećenosti. Mnogi partnerski odnosi biće učvršćeni u ovom periodu, pa će na ovom polju biti razloga da se osećate više nego zadovoljno. Slobodni Lavovi opet imaju priliku da sretnu neku novu osobu na poslu ili da razreše neke odnose s osobom iz poslovnog okruženja koja im se sviđa već dugo. Kako slobodni Lavovi već duže vreme razmišljaju o novom početku, mnogi neće propustiti priliku za ulazak u vezu. Tokom ove nedelje imaćete i veoma izražen libido, pa vam uopšte neće prijati da budete sami ili u društvu ljudi koji su pasivni.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu se osećate dobro, ali ćete osetiti potrebu da se rešite nekih navika koje vas opterećuju, a ovo i jeste dobar trenutak za to.

SAVET + Iskoristite ovaj period da postignete što više na svim poljima

pexels.com

Lavovi su u svom elementu

Devica

Dobar provod

POSAO: Drage Device, pred vama je na poslovnom planu period koji će doneti blagostanje u partnerskim odnosima, a vrlo je izvesno i proširenje partnerstava. Počinje odličan period za rešavanje svih pravnih pitanja, kao i za poboljšanje imidža. Ovo je i dobar tajming za pojavljivanje u javnosti za one Device koje mogu poslovno da se istaknu. Ova nedelja biće obeležena kreativnošću, pa ćete u svemu što radite imati jedan ležeran pristup, što, naravno, ne isključuje ozbiljnost i odgovornost u poslu. Device koje imaju privatan posao učvrstiće pozicije, i to na duge staze, a Device koje tek nameravaju da startuju s privatnim biznisom imaju dobru priliku da to urade sada. Na poslu vas svakako očekuje stabilan period koji i dalje zahteva pojačanu odgovornost i disciplinu. Razmišljate i o nekim korenitim promenama koje želite da sprovedete upravo na polju vaše svesti, najviše u smislu odbacivanja nekih starih, negativnih obrazaca razmišljanja i delovanja. Bićete veoma fokusirani na posao čak i za vreme praznika ili barem mentalno nećete moći da se odvojite od posla i nekih svakodnevnih preokupacija. Na finansijskom planu ćete biti dosta okupirani razmišljanjem kako da se odgovornije odnosite prema novcu, kao i kako da smanjite ili barem bolje kontrolišete troškove. To vam neće biti teško pošto umete da budete skromni kada je to potrebno i ako zbog toga možete imati benefite na duže staze.

LJUBAV: Kada je u pitanju ljubavni život zauzetih Devica, ove nedelje će biti motivisane da izlaze s partnerom i uživaju u zajedničkom provodu. Bićete pričljiviji i imaćete pregršt ideja kako da što kvalitetnije provedete vreme. Za Device koje imaju decu ovo je period kada će imati dobru komunikaciju s njima i uživati u njihovom društvu. Biće vam bitno da s najbližima provedete što kvalitetnije vreme, ispunjeno zabavom. Device koje su trenutno same ove nedelje će biti sklone da preispituju ljubavni život i neka unutrašnja stanja izazvana jakim emocijama. Bićete istrajni u tome da ne dozvolite starim obrascima ponašanja da prevladaju, pa ćete imati prilično jaku unutrašnju borbu da biste ostali na dobrom putu promene. Ne morate biti previše strogi prema sebi, već ste postigli dosta na tom planu i nema bojazni da ćete se vratiti u neka stara stanja. Odišete velikom harizmom i privlačite druge ljude.

ZDRAVLJE: Bićete dosta izdržljiviji na fizičkom planu, ali može vam lako pasti imunitet, pa ćete biti izloženiji infekcijama i prehladama. Primetna je i osetljivost digestivnog trakta, pa nemojte preterivati u jelu i piću i nepotrebno opterećivati stomak.

SAVET + Opustite se što više i probajte bar neko vreme da ne razmišljate o poslu

Pixabay.com

Device čeka zabava

Vaga

Veseli i optimistični

POSAO: Vage su daleko opuštenije od onoga kako su se osećale tokom cele godine i zato se verovatno raduju završetku ove i početku naredne godine. Mnoge Vage će za praznike negde otputovati, ali one koje budu ostale u svom gradu očekuje preraspodela posla, reorganizacija i dosta privatnih i poslovnih obaveza koje će se konstantno preplitati. Ali vi ćete biti veseli i razdragani bez obzira na okolnosti i situacije oko vas. Stalno ćete biti u žurbi i jurnjavi i obavljati više posla nego obično. Ovo se naročito odnosi na Vage koje se bave privatnim biznisom jer ćete morati mnogo toga da promenite, modernizujete, a neki pripadnici vašeg znaka će i renovirati poslovni prostor. Nekih starih formi i obrazaca ćete morati da se oslobodite i svega što je, na neki način, zastarelo u poslovanju. Ako se budete pridržavali i sledili ova upustva, već početkom godine vas očekuje proširenje posla i delatnosti. Važno je da znate da ništa ne treba da radite na silu, već polako i samo onoliko koliko vam prija. Veoma važan datum za vas će biti 29. decembar, kada biste mogli da započnete neki novi projekat ili započnete dogovor, a neke Vage možda samo dobiju ideju o nekom fantastičnom poslovnom poduhvatu. U svakom slučaju, šta god vam se bude nametnulo, slučajno ili namerno, obavezno prihvatite. Nekim Vagama će ovih dana u fokusu biti jedan roditelj ili će se baviti rešavanjem nekih porodičnih pitanja. Moguće je rešavanje nekih važnih stvari sa braćom i sestrama.

LJUBAV: Vage koje su u braku ili vezi biće u prilici da rešavaju neke važne stvari u porodici, a vrlo je moguće da se radi o nečemu što ste dugo gurali pod tepih ili iz nekih drugih razloga niste mogli da rešite. Sada će se mnoge stvari otvoriti i moći ćete i vi i ostali članovi porodice da ponudite rešenje. Prijaće vam da što više vremena provodite zajedno i na taj način učvrstite vezu i komunikaciju. Ako imate decu, mogući su neki problemi s njima ili oko njih. Ako ne budete mogli da izgladite sve što ste zamislili i ako nijedna strana ne bude popuštala, može doći do raskida ili trenutnog razdvajanja. Slobodne Vage će biti u situaciji da obnove neku staru ljubav ili uplove u vezu sa osobom koju dugo poznaju. Ovo je prilika da prevaziđete sve prepreke koje su vas kočile i postavite nove temelje u odnosu. Bićete direktniji, otvoreniji i neće vam biti problem da kažete sve što mislite, što je i najbolji način da znate na čemu ste.

ZDRAVLJE: Vage bi ove nedelje trebalo da obrate pažnju na kardiovaskularne probleme i ne preteruju u jelu i piću.

SAVET + Trudite se da sledite instinkt i postupate u skladu sa sobom

pexels.com

Vagama sledi period bez briga

Škorpija

Nove ideje i planovi

POSAO: Škorpije će i ove nedelje nastaviti da se razvijaju na duhovnom planu u tolikoj meri da će i same primećivati razliku iz dana u dan. Mogući su finansijski izdaci, ali i sklapanje nekih dugoročnih poslova i planova, naročito ako se bavite privatnim biznisom. Možda ćete imati osećaj da nemate dovoljno vremena da sve završite, ali, uz dobru organizaciju, sve ćete postići. Škorpije kojima je kreativnost važna u poslu i koje se bave nekom vrstom umetnosti biće zadovoljne razvojem situacije. Sve će se odvijati u njihovu korist i na način koji im najviše odgovara, pa će godinu započeti s mnogo ideja i planova. Ove nedelje će vam biti naglašena komunikacija, pa ćete svakodnevno biti u prilici da se srećete s ljudima, bilo da se radi o poslu ili druženju. Nemojte se iznenaditi ako odjednom počnu da vam se javljaju ljudi iz prošlosti ili oni koje dugo niste videli. Poruka, mejlova i poziva će biti daleko više nego obično, a vi na neke i nećete stići da odgovorite. Neke Škorpije bi mogle da odu na neko kraće putovanje za praznike i tako napune baterije za početak nove godine. Moguće je i potpisivanje ugovora i sređivanje administrativnih papira. Važan datum je 29. decembar, kada će biti kulminacija obaveza i događaja, ali ćete morati da presečete neke stvari zbog kojih možete osetiti neku nelagodu i neprijatnost. Ali ćete to morati da uradite da biste mogli da uđete u novu godinu rasterećeni. Najvažnije je to što stojite čvrsto na zemlji i bez obzira na potrese ništa neće moći da vas pomeri. Moguća je i neka iznenada saradnja ili ponuda za ulazak u partnerstvo. U 2022. ćete ući opušteniji i mirniji, ali s novim planovima i ciljevima.

LJUBAV: Škorpije koje su u vezi ili braku kraj godine će iskoristiti da raščiste podrume sopstvene duše, ali i neke odnose u porodici. To ne mora nužno da bude partner, moguće je da se radi o nekom bliskom članu porodice. Biće vam potrebno da budete u miru sami sa sobom, pa ćete neke stvari morati da iznesete u javnost. Škorpije koje su duže vreme u lošem odnosu mogle bi da donesu radikalne odluke i ovih dana ih sprovedu u delo. Pripadnici ovog znaka koji imaju decu će uživati u njihovom prisustvu tokom praznika, a vreme provedeno s njima će im biti najdragocenije. Slobodne Škorpije će u novu godinu ući zaljubljene, ali prilično zadovoljne. Osoba koja im, na neki način, pomera pamet dolazi iz njihovog bliskog okruženja, komšiluka, a nije isključeno i da se radi o nekoj staroj ili karmičkoj ljubavi. Ovih dana su mogući češći susreti i razgovori, ali bi i neko od vas mogao da napravi potez kojim biste učvrstili odnos i postali bliskiji.

ZDRAVLJE: Povedite računa o grlu i prehladama. Nemojte piti hladne napitke i radite na jačanju imuniteta. Moguće su povrede nogu.

SAVET + U vama raste potreba da živite humanije. Sledite instinkt

Strelac

Ljubav u prvom planu

POSAO: Strelčevi će 2021. završiti u punoj brzini, ushićeni, veseli i razdragani, kakvi oni zapravo i jesu. Praznična euforija će delovati na vas više nego na sve ostale znake, ali ni poslovne obaveze nećete preskočiti. U sredu 29. decembra će neki Strelčevi imati priliku da postignu veoma važne dogovore na dugoročnom planu, ali će tom prilikom morati nekih stvari ili okolnosti da se oslobode. Ovo bi mogla za vas biti veoma radikalna odluka, koja neće biti nimalo lako, ali je važno da stavite na tas i vidite šta dobijate, a šta gubite. Postavite prioritete i onda ćete lakše doneti odluku. Mnogim pripadnicima vašeg znaka je sticanje materijalnog bilo u fokusu prethodne godine i uspostavljanje novih veza i kontakata, ali će vam u narednom periodu biti važnija duševna i emotivna stabilnost. Neki od vas će razmišljati o pokretanju privatnog biznisa, što će naredne godine mnogi i sprovesti u delo, dok će se drugi baviti domom, preseljenjem i proširenjem porodice. I u jednom i u drugom slučaju imate podršku planeta, samo je važno da ništa ne radite brzo i na silu. Tokom praznika mnoge Strelčeve očekuje kraće putovanje, lepo druženje i srećne okolnosti. Sa osećajem blagostanja i ljubavi uplovićete u novu godinu i početi da ubirate plodove rada. Finansijska situacija je povoljno postavljena, a moguće je da ćete naplatiti neke zaostale dugove. Bićete skloni i trošenju, pa povedite računa da vam novac ne ode na bespotrebne stvari.

LJUBAV: Strelčevi koji su u braku ili vezi će ove nedelje učvrstiti odnos, koji je zbog nekih prethodnih događaja bio malo poljuljan. Mnogi pripadnici vašeg znaka koji su već neko vreme u vezi razmišljaće o proširenju porodice ili zajedničkom životu. One koji su već duže u braku očekuju lepi događaji i vesti u porodici. Slobodni Strelčevi bi mogli da imaju malo turbulentniji ljubavni život. Mnogi od vas su zaljubljeni i prilično očarani jednom osobom. Moguće je da se radi o nekome iz prošlosti ili je u pitanju karmička veza. Iz nekog razloga koji možda ni vama nije jasan ne želite da uđete u vezu, a privlačnost je toliko jaka da nema trenutka da ne mislite na tu osobu. Početkom godine mogući su i neki razgovori koji vam se neće dopasti i zbog kojih ćete želeti da potpuno prekinete kontakt, ali to, naravno, nije izvodljivo. Postoje još neke osobe kojima ćete vi biti interesantni i zanimljivi, ali vama je u srcu samo jedna.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu najvažnije je da obratite pažnju na piće i hranu i da ne preterujete. Alkohol i vožnju nikako ne kombinujte.

SAVET + Budite strpljivi

Pixabay

Strelca obuzimaju romantična osećanja

Jarac

Dobri rezultati

POSAO: Dragi Jarčevi, ova nedelja će za vas biti sjajna, pre svega na planu komunikacije, ali i generalno na planu odnosa s neposrednom okolinom, kao i rođacima. Mnogi Jarčevi razmišljaju o kupovini novog automobila, telefona i uopšte tehnike. Bićete mnogo otvoreniji u komunikaciji i lako ćete ugovarati poslove, a naročito one kratkoročne, koji zahtevaju brzo i precizno ispunjenje. Imaćete dobre ideje koje ćete lako moći da realizujete i unovčite i to će vas naročito ohrabriti da idete još dalje u poslovnoj sferi. Ove nedelje bićete fokusirani baš na materijalizaciju planova, kako onih tajnih tako i onih na kojima radite već duže vreme zajedno s drugim ljudima. Iako će se ove nedelje dešavati dosta nepredviđenih stvari koje će na momente izgledati kao da su van kontrole, sjajno ćete se snalaziti u svakoj pojedinačnoj situaciji i ništa vam neće promaći. Upravo sada će vam se pružiti prilika da pokažete sve ono na čemu ste radili, kako u duhovnom tako i u materijalnom smislu, pa ćete imati sve razloge da budete zadovoljni rezultatima. To naravno ne znači da treba da se opustite i prestanete s daljim usavršavanjem, već ovi rezultati treba da vam budu putokaz da ste na dobrom putu u svom ličnom razvoju. Na finansijskom planu možete očekivati dosta aktivan period, pored naplate koja će biti redovna i bez zakašnjenja, krajem nedelje bićete fokusirani upravo na finansijski segment u smislu novih poslova koji su brzo isplativi i čiji benefiti se ostvaruju gotovo odmah. Takođe, pratiće vas sreća prilikom preduzimanja nekih komplikovanijih transakcija, pa i tu možete očekivati priliv novca.
 
LJUBAV: Jarčevi koji su u braku ili vezi imaće ove nedelje bolji odnos s partnerom nego prošlih nedelja, ali će partner i dalje imati osećaj da ste mnogo više fokusirani na sebe i svoje potrebe nego na neke zajedničke ciljeve i to bi mogao biti kamen spoticanja. Možete doći u situaciju da vam partner postavi direktna pitanja o budućnosti na koja vi još nemate odgovor jer ne znate šta želite, pa to može biti izvor konflikta. Jarčevi koji su trenutno sami biće u boljoj poziciji od zauzetih Jarčeva pošto će imati odličnu komunikaciju s okolinom, te će znati na koji način da pokažu osobi koja im se sviđa da im je stalo, a s druge strane neće biti u obavezi da započinju vezu ako im do toga nije stalo u ovom trenutku. Ono što je sigurno jeste to da ćete imati više kontakata nego inače i da će biti više zainteresovanih za vas.
 
ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu mogući su problemi sa grlom u smislu raznih upala i infekcija, a obratite pažnju i na zdravlje zuba pošto može doći do nepredviđenih komplikacija, pa čim osetite problem u nastanku potrudite se da reagujete.

SAVET + Budite otvoreniji i iskreniji u odnosima s drugim ljudima

pexels.com

Jarac razmišlja da kupi i auto

Vodolija

Naglašene lične vrednosti

POSAO: Drage Vodolije, u narednom periodu bićete sklonije praktičnoj strani života i materijalizaciji ideja, pa će vam nedelja koja sledi biti dinamična. S druge strane, imaćete potrebu da usavršavate vrednosti koje su vam bitne i da ih ugradite i proširite u svaki segment života. Imate i dalje potrebu da u tajnosti razrađujete neke planove pošto osećate da još nije došlo vreme za realizaciju. Neki problem koji vas je doskoro mučio samo podsvesno mogli biste da otklonite i probate konačno da ga se oslobodite. To vas može zbuniti u početku, ali ubrzo ćete osetiti olakšanje ovog procesa. Vodolije će i dalje prolaziti kroz čudna duševna stanja i radiće na svojoj transformaciji, ali to im neće smetati da dobro funkcionišu u svakodnevnom životu iz prostog razloga što kod njih ta stanja traju jedan duži vremenski period. Krajem nedelje, kada planeta komunikacije i inteligencije uđe u vaše prvo polje, profunkcionisaćete još bolje na praktičnom nivou i bićete dosta otvoreniji i pristupačniji za druge ljude. Na finansijskom planu možete očekivati veoma dobar period, koji će trajati kroz celu sledeću godinu, pa kada je novac u pitanju, ne morate da brinete. Što se ove nedelje tiče, novac vam dolazi u ponedeljak, s tim da ćete potpuno racionalno raspolagati njim i ne postoji opasnost od prekomernog trošenja.

LJUBAV: Vodolije koje su u braku ili vezi i dalje će s partnerom biti u sivoj zoni odnosa. Jednostavno, mnogo vam više prija da se u ovom trenutku povučete i razmišljate u tišini. Potpuno je jasno da niste spremni da se na pravi način posvetite odnosu u kom ste trenutno. Ako ste duže vreme sa partnerom, trebalo bi da s njegove strane postoji razumevanje za vaše potrebe, pa odnos zbog toga neće trpeti. Vodolije koje su trenutno same i bez partnera okupirane su prošlošću i bitno im je da neke ranije odnose sagledaju iz drugog ugla da bi došle do nekih zaključaka. U isto vreme vas privlače tajne veze i osoba koja je, na neki način, tajanstvena i nedostupna iako je naizgled otvorena za komunikaciju. Vi ipak osećate da se ta komunikacija odvija na jednom površnom nivou i da ne možete da se povežete s njom na način na koji biste želeli, pa vas to može odaljiti od nje. 

ZDRAVLJE: Kada je u pitanju zdravlje, primetna je razdražljivost i nedostatak kvalitetnog sna, pa bi to moglo da se odrazi i na opšte zdravstveno stanje. Ako ovo stanje potraje, potražite stručnu pomoć i nemojte uzimati lekove na svoju ruku.

SAVET + Trudite se da više i kvalitetnije komunicirate s partnerom i ljudima koji su vam bitni

Ribe

Lični rast

POSAO: Drage Ribe, period koji je pred vama doneće vam veliko rasterećenje i ličnu ekspanziju. Na početku nedelje kreće tranzit Jupitera kroz vaše prvo polje, što sa sobom uvek nosi lični rast i poboljšanje životnih okolnosti. Izgledaćete bolje, osećaćete se bolje, mnogi će želeti da budu u vašoj blizini, a i vi sami ćete biti prijemčiviji za druge. Međutim, ono što će obeležiti ovu nedelju biće polje inovacija, novih okolnosti i humanijeg pristupa životu i ljudima. Tako ćete već na početku nedelje imati odličnu poziciju za realizaciju svih svojih ideja koje su po svom kvalitetu drugačije od svega poznatog u oblasti kojom se bavite. Planeta akcije vam je i dalje u polju karijere, pa je ovo dobra nedelja da se ostvarite na tom polju u što većoj meri, a neki budući dugoročni poslovi koje sada zaključite mogu vas odvesti i u neke udaljene zemlje. Polje praktične inteligencije vam je odlično povezano s poljem više inteligencije, pa vrlo lako sprovodite u delo sve ono što se iznenada ukaže kao potreba. Imaćete krajem nedelje potrebu da sublimirate sva dešavanja, pa se možete malo povući kako biste jasnije sagledali stvari i prikupili energiju za narednu godinu. Finansijska situacija ove nedelje ide u dobrom pravcu, bićete izrazito mentalno aktivni u cilju ostvarivanja novih izvora zarade, ali i uvećanja već postojećih izvora prihoda. Povoljan dan za finansijsku realizaciju je ponedeljak i tada možete očekivati priliv novca od poslova koje ste započeli u skorije vreme ili koji su, na neki način, alternativa vašim uobičajenim poslovima.

LJUBAV: Ribe koje su u vezi ili braku imaće izraženu potrebu da dele s partnerom misli i ideje, pa će komunikacija biti veoma važna tokom ove nedelje. Dobro razumevanje i osećaj da je veza, ma koliko dugo trajala, dobila nešto novo i sveže uneće stabilnost i dobru energiju u vaš odnos. Partner će imati potrebu da vam se nađe pri ruci za svaku vrstu pomoći za koju oseti da vam je potrebna. Krajem nedelje osetićete potrebu da malo utihnete, ali ćete i u ovim trenucima naići na razumevanje druge strane. Ribe koje su trenutno same imaće tokom ove nedelje dosta novih poznanstava i biće okružene novim ljudima. Da li ćete poželeti da s nekim od njih ostvarite nešto više i da li će doći do realizacije, dosta zavisi od vas. Ono što je sigurno jeste to da ćete privlačiti pažnju gde god da se pojavite i da će mnogi želeti da budu u vašem društvu. Neke Ribe koje u svojoj blizini imaju osobu koja im se dopada imaće mogućnost da uđu u vezu, ali tako što će prvo postati prijatelji, pa tek onda partneri.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu moguće su povrede kostiju, pa obratite pažnju na kretanje i budite maksimalno oprezni, naročito na klizavom terenu.

SAVET + Iskoristite ovu nedelju u punom kapacitetu, imaćete mnogo dobrih prilika

Komentari (0)