Extreme Gym

ZDRAVLJE NA DAR: Danas poklanjamo termine za teretanu

Originalnost poklona koji darujete je važniji od njegove materijalne vrednosti!

25.12.2021 07:30

ZDRAVLJE NA DAR: Danas poklanjamo termine za teretanu
Srećna republika

Novogodišnji praznici su idealno vreme da voljene i drage osobe obradujemo poklonom. Suština darivanja svakako nije u materijalnoj vrednosti nekog poklona, odnosno da li ćete za njega odvojiti par stotina dinara, čitavo bogatstvo ili ćete ga napraviti sami, već u znaku pažnje.

Drugim rečima, cilj je da osobi koju darujete stavite do znanja da mislite na nju i stalo vam je do nje dovoljno da bi pripremili novogodišnji dar.

 

 

U zdravom telu zdrav duh, što je ujedno i preduslov za srećan život. Poznato je da, osim zdrave ishrane, fizička aktivnost doprinosi boljem zdravlju, a ujedno i lepom zategnutom telu. Zato je portal Srećna Republika u saradnji sa Extreme Gym odlučila da vam pokloni četiri mesečne članarine za vežbanje u ovim odlično opremljenoj teretani.

Sve što je potrebno da biste dobili jedan od vrednih poklona je da podelite ovu vest na svom Instagram profilu ili na Fajsbuku i obavezno tagujte #SrecnaRepublika uz komentar u kome ćete da napišete najlepšu želju za Novu godinu. NAPOMENA: Vaš post stavite da bude javan (public), a poželjno je i da tagujete prijatelja kome biste poklonili željenu stvar ili aktivnost.

Dobitnici Extreme Gym članarina su Anđelo Tomić, Katarina Jordanov, Željka Šućur i Jelena Mitić.

Dakle, jedan od savršenih poklona za voljenu osobu je da joj darujete termine za vežbanje, ali naravno, samo kao vaše društvo jer je poznato da je u društvu sve lakše. Tako ćete provesti više vremena zajedno, zabaviti se, a kao rezultat tog druženja pojaviće se mišići na telu za koje možda i niste znali.

 

 

Na ovoj lokaciji, osim stručnih lica koja mogu da vas uputi da pravilno vežbate, možete često da vidite i zanimljive ljude koji svoju fizičku spremu i kondicuju koriste da bi nas zabavili.

 

 

Komentari (0)